2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530501 بازدید | 68299 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من خاک زیر پاتم رئیس کجا بود دخی😂😂😂😂🧡🧡🧡🧡♥️♥️♥️

قربون مهربونی ات همیشه رئیسمی مدیر جونم .اینقدر بی توقع دنبال سلامتی ما هستی همیشه دعات میکنم یک حمد و صلواتم برای دلت که همیشه بخنده😘

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
دارم دنبالش میگردم🕵️‍♀️ به نظرم نت نداره یا مهمون داره  وگرنه حتما خودشو میرسونن ...

سلام دورت بگردم امروز خیلی کار داشتم مشغول پر کردن یخچال فریزرم بودم از پیاز سرخ شده بگیر تا.......فردا میام جواب همه رو میدم االانم کلی خستمه....😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
@آسنات99   بله گلم سر شبی پریود شدهرکاری کردم الان پستتون ریپلای نمیشد ان شاالله عزیزم 😍 😍 ...

پس کاذبه صددرصد👌👌کاهشت بیشتره بااین حساب💪

لطف داری خوشگلم من دوستدارم صعودکنیدبه گروه های دیگه میخوام طلایی شدنتون روببینم کلی ذوق کنم وانگیزه بگیرم بادیدن بانوان بااراده سرزمینم پس باقدرت ادامه بده تاطلایی شدنت عشقم😍😍🌼🌼🌼🌼😘

از این حرفا نزن روحیت خراب بشه حسرت چیه متابلیسم بدن افراد متقاوته برو صفحات اول تاپیک‌علت وزن کم نک ...

سلام گلم 

من اسمتونو زدم ولی تگ نشد ☹️

من این هفته کاهشی نداشتم  انگیزمو از دست دادم😥😥

دوروز پرخوری داشتم 

خیلیی پراشتها شدم نمیدونم چرا اصن همش احساس گشنگی دارم بنطرتون چیکار کنم

وزن اولیه ۷۵ وزن هفته پیش ۷۳ وزن فعلی ۷۳😞

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..
سلام عزیزم.. مرسیی تو‌که تثبیتی.. نبایدم کم کنی سوگولی جان..❤️ راستی از مربا  جون چه خب ...

فک کن اینقد سرم شلوغ بود ک کالریم ب زور ب 800 رسوندم

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

سلام عزیزم 

@عروسترکم    

وزن اولیه 95

وزن بعد دو هفته 94  

کالری 1970

کالری مصرفی 1800

صبحانه 4 کف دست نان لواش یه تخم مرغ آبپز یه تکه قوطی کبریت پنیر دو تا گردو 

میان وعده دو تا خرما با چای و یک عدد انار  

ناهار کته 14 قاشق و دو تا تکه مرغ و یک لیوان ماست خیار 

عصرانه یک لیوان آب سیب 

شام یک کاسه لوبیا گرم و 4 کف دست نان 

10 عدد بادام درختی 

ببخشید عزیزم من دیر اعلام وزن کردم خواهش می کنم حذف نکنید ممنون😘😘😘😘😘😘😘

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
@شب_بیدارم    نازنین گلم بچه هام دستت امانت😍😘 بچه های گلم صعودتون به گروه نارنجی ر ...

سلام فندقی جانم ممنون عزیزم این مدت بابت کمک هات ♥️♥️♥️خدا خیر دنیا و اخرت بهت بده که وقت گذاشتی امیدوارم تو این راه با توکل به خدا  به هدفم‌برسم و  با کمک شما دوستای گلم 😃😃😃بوس بوس تامام 😂

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
چشم عزیزم❤🙏 صبحانه=نان لواش+پنیر+خیار+گوجه+چای دارچینی+خرما میان وعده=نارنگی+انار+مغز بادام+قهوه ...

ممنونم.لطف کردی😘🌹

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

سلام به همه مخصوصا سرگروه خوب و مهربونم

@عروسترکم  

گزارش#  

ببخشید پست قبلی یادم رفت هشتک بزارم 

وزن اولیه 95 

وزن الان 94

ببخشید واقعا سردرگم و گیج بودم اصلا نمی دونستم چه جور رژیم بگیرم الان یه ذره یاد گرفتم ولی قول می دم از این به بعد رعایت کنم حتما حتما که بیشتر وزن کم کنم 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️

@شب_بیدارم سلام عزیزم من اومدم زیر گروه شما با امید رسیدن به هدفم ان شاالله 

راستی میدونم گزارش اجباری نیست ولی تصمیم دارم گزارش بدم حتی اگه فرصت نکنی بخونی چون احیاس میکنم دارم دور میوفتم از هدفم و حواسم پرت شده از رژیم و هرشب بیشتر از مجاز میخورم امیدوارم برگردم به روال خوب قبلم 😊😊

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚