2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526076 بازدید | 68299 پست
عزیزم من میشه به جای ورزش قدرتی حلقه بزنم؟ بعد اینکه ده کیلو کم کردم ورزش قدرتی کار کنم؟آخه من عاشق ...

گلم حلقه قدرتی نیست هوازیه.....روزی بیست دیقه بزن بعدش قدرتی کارکن

هوازی و قدرتی با هم...بیست دیقه هوازی برو...ده دیقه قدرتی

به حکمتش دل بسپار 🌿
مرسی گلم😂 عجب کاهش منشوری داشتم😆😆😆 ولی‌بازم‌خوشحالم.. خیلییی😂😂😂😂 راستی استخونای لگنم دار ...

😂😂😂😂😂😂

این اتفاق خجسته رو بهت تبریک میگم😍😍😂😂👌🏻👌🏻

استخونای مال من ک مشخصن😅😅

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم اول دو صفحه اول تاپیک رو با دقت بخون💛 راستی وزن ندادیدو اخطار داری امروز ندی ...

گفتم ک پریودم باشه الان میخونم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
ملاک همون وزن اولیه ک دادی باشه...از هفته های بعد دیگه کاهشاتو متوجه میشی گلم

مرسی عزیزم باشد💛💛💛

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
😂😂😂😂😂😂 این اتفاق خجسته رو بهت تبریک میگم😍😍😂😂👌🏻👌🏻 استخونای مال من ک مشخصن😅😅

مرسی😎☠️

واای عاره تو لاغرتر از من میزنیااا... میدونستی.....

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@عروسترکم     سلام.گل وزن این هفته 85 و 200 وزن هفته قبل 86 من یه احتمال میدم اونم این ...

کاعشت مبارک باشه عالیههههه🤩🤩🤩🤩🤩

فست اتفاقا تو روند کاهش خیلی تاثیر داره

ولی اگه میدونی سختته..فرمول وزنتو منهی ۲۰۰ کن

ولی چون حالا حالا باید وزن کم‌کنی و هنوز اول راهی..فست خیلی خوبه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

مگه کالریت چنده ک ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰تا میخوری؟ آیا کالریت رو درست میخوری؟ تنبلی تخمدان..کم خونی..تیرویید ...

کالری ۱۷۰۰ شده دیگه.درست حساب کردم؟کم خونی فقط دارم.خوندم چیزی دستگیرم نشد فقط شاید بخاطر ورزش فرم دهی باشه عایا ممکنه.من وزنم رو ×۲۰کردم و _۱۰۰شده ۱۷۰۰کالری

(گروه نارنجی🍁)وزن فعلی:۹۰😑وزن هدف:۷۰😎
مرسی گلم😂 عجب کاهش منشوری داشتم😆😆😆 ولی‌بازم‌خوشحالم.. خیلییی😂😂😂😂 راستی استخونای لگنم دار ...

سلام سمیه جون

ی سوال

منی ک الان وقت ورزش قدرتی رو ندارم

و هرچی کم میکنم مشخص نیست چون بدنم حجمش کم نمیشه

بعد از این کرونا ها اگه رفتم باشگاه بدنم خودشو جمع میکنه؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
@بهاربانووو۲ @عروسترکم سلام امروز خودمو وزن کردم ۹۸۸۰۰ شدم

عالیه عزیزمممممم❤❤❤❤❤👏👏👏👏👏👏👏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@شب_بیدارم  

سلااااام 

من این هفته که 🩸 بود خیلی رعایت نکردم ولی فستهام رو گرفتم

وزن اولیه : ۹۳/۲۰۰

وزن هفته ی گذشته : ۹۰/۹۰۰

وزن امروز : ۸۹/۷۰۰

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

@liliz  

به این دوستمون کمک کنید 😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

انگیزه#  

من و سیکس پکام... یهویی😎✌️✌️✌️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@عروسترکم ‍  سلام عزیزم من کاربری سانسوریا توگروه قرمزم گوشیم تعمیر گاهه نتونستم با اون کاربری ...

باشه گلم حتما یادداشت میکنم🤗

@عروسترکم   سلام روز بخیر وزن شروع۱۰۳.۴۰۰ وزن هفته قبل ۱۰۰.۹۵ وزن این هفته 🎈 وزن هدف ۶۷ ...

یادداشت کردم عزیزم ✅✅