خواهش میکنم عزیزم اول دو صفحه اول تاپیک رو با دقت بخون💛 راستی وزن ندادیدو اخطار داری امروز ندی ...
گفتم ک پریودم باشه الان میخونم
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
مگه کالریت چنده ک ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰تا میخوری؟ آیا کالریت رو درست میخوری؟ تنبلی تخمدان..کم خونی..تیرویید ...
کالری ۱۷۰۰ شده دیگه.درست حساب کردم؟کم خونی فقط دارم.خوندم چیزی دستگیرم نشد فقط شاید بخاطر ورزش فرم دهی باشه عایا ممکنه.من وزنم رو ×۲۰کردم و _۱۰۰شده ۱۷۰۰کالری
مرسی گلم😂 عجب کاهش منشوری داشتم😆😆😆 ولیبازمخوشحالم.. خیلییی😂😂😂😂 راستی استخونای لگنم دار ...
سلام سمیه جون
ی سوال
منی ک الان وقت ورزش قدرتی رو ندارم
و هرچی کم میکنم مشخص نیست چون بدنم حجمش کم نمیشه
بعد از این کرونا ها اگه رفتم باشگاه بدنم خودشو جمع میکنه؟
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین