2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526727 بازدید | 68299 پست
@آسنات99     سلام عزیزم کاهش خیلی مورچه ای وقت پریودمه ولی نمیدونم چرا نمیشم😖 شروع &nb ...

سلام عزیزدلم کاهشت باوجودنزدیک بودن پری عالیههه باریکلا احتمالاً بیشترم هست😍👏👏👏اگرازموعدت گذشته بیبی چک بزن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دلخوش به شیرینیحات بودم یعنی مثلا غصه میخوردم یا مشکلی داشتم میرفتم یه کیک میخریدم و با چای میخوردم حالم بهتر میشد

ولی الان دیگه این دلخوشی رو ندارم دارم افسرده میشم

خیلی عصبی شدم

چیکا کنم؟

وزن اولیه ۷۹.۵وزن هفته اول ۷۹ هفنه دوم ۷۷.۶  وزن هدف ۷۰🤗🤗🤗
‍   وزن اولیه ۶۵ وزن هفته قبل ۵۴/۵۰۰ وزن اینهفته ۵۳/۷۰۰ من بالاخره به هدفم رسیدم💃💃💃💃 ...

🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

افرین رژیمی نمونه👏👏👏👏👏👏 بهت افتخار میکنم💪

طلایی شدنت مبارک🥇🏆   🎉🎉🎉🎉🎉🎉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام من روزی ۳۰دقیقه ورزش پیلاتس قدرتی انجام میدم خیلی عرق میکنم و۴۵دقیقه دویدن خیلی سریع چرا تو برن ...

سلام گلم🌸

عزیزم کالری شمارها همینجوری که تو مقدار کالری غذاها باهم فرق میکنه، تو مقدار کالری سوزی ورزش ها هم فرق میکنه..

اونش زیاد مهم نیست.... مهم اینه که شما فعالیت دارید💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😍😍😍😍 والا سیزیجات که همراه شام و ناهارم دارم یعنی همیشه سالاد میخورم ، ولی آب ۸ تا نمیشه 😑 ور ...

اره هفته اینده ، تغییرات ورزشیت، خودشو نشون میده💪💪💪💪 به بدنت فرصت بده😉

سلام خوشگلم عالیهههه👏👏👏کاهشت مبارک😍😍

قربونت برم بابت حمایتهای شما ،ممنونم از اینکه همیشه انرژی مثبت بهمون میدید.ممنونم🙏🙏🙏❣❣❣❣🌹🌹😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗😊😊😊😊😊⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
سلام عزیزم💛...کاهشت مبارک...این هفته رو خوب رعایت کن ورزش داشته باش ایشالا هفته دیگه با کاهش عالی ✨ ...

سلام سرگروه جان من ترازو خراب شده این هفته نمیتونم اعلام وزن کنم شرمنده

💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂

وزن#  

اقاا ۱۰۰ گرم کاهش داشتم😃😃😃خدایا شکرت🤲

وزن شروع  ۶۴     قبل ۵۳/۶۰۰    الان ۵۳/۵۰۰     هدف ۵۳  

سلام بچه هاا

@sepiiiiiideh      

@دیانا24