بامدادخمار مدیر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 عنوان 🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار) | مشاهده متن کامل بحث + 526727 بازدید | 68299 پست 🍂سلام خیلی خوش اومدید 🍂لطفا و حتما قبل از شروع رژیم و برای عضویت توضیحاتی که در ادامه مینویسم رو بخونید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 1399/06/25 | 22:45 447 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sasasasasaa عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 47 @فندق_فسقلی سلام . وزن شروع.۹۰ هفته اول رژیم.۸۸.۲۰۰،هفته دوم۸۷.۱۰۰،والان ۸۶.۹۰۰😔من چرا این هفته اینقد کم وزن کم کردم (گروه نارنجی🍁)وزن فعلی:۹۰😑وزن هدف:۷۰😎
آسنات99 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 9089 @آسنات99 سلام عزیزم کاهش خیلی مورچه ای وقت پریودمه ولی نمیدونم چرا نمیشم😖 شروع &nb ... سلام عزیزدلم کاهشت باوجودنزدیک بودن پری عالیههه باریکلا احتمالاً بیشترم هست😍👏👏👏اگرازموعدت گذشته بیبی چک بزن😍
مریم۲۲۲۲ عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 120 من خیلی دلخوش به شیرینیحات بودم یعنی مثلا غصه میخوردم یا مشکلی داشتم میرفتم یه کیک میخریدم و با چای میخوردم حالم بهتر میشدولی الان دیگه این دلخوشی رو ندارم دارم افسرده میشمخیلی عصبی شدمچیکا کنم؟ وزن اولیه ۷۹.۵وزن هفته اول ۷۹ هفنه دوم ۷۷.۶ وزن هدف ۷۰🤗🤗🤗
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 وزن اولیه ۶۵ وزن هفته قبل ۵۴/۵۰۰ وزن اینهفته ۵۳/۷۰۰ من بالاخره به هدفم رسیدم💃💃💃💃 ... 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃افرین رژیمی نمونه👏👏👏👏👏👏 بهت افتخار میکنم💪طلایی شدنت مبارک🥇🏆 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
فسنجون_77 عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 2291 سلام عزیزم کاهشت مبارککک وپایدار😍😍کارخوبی میکنی موفق باشی🌼🌼💪 مرسی گلم 😘😘💙💙 فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 سلام من روزی ۳۰دقیقه ورزش پیلاتس قدرتی انجام میدم خیلی عرق میکنم و۴۵دقیقه دویدن خیلی سریع چرا تو برن ... سلام گلم🌸عزیزم کالری شمارها همینجوری که تو مقدار کالری غذاها باهم فرق میکنه، تو مقدار کالری سوزی ورزش ها هم فرق میکنه..اونش زیاد مهم نیست.... مهم اینه که شما فعالیت دارید💪 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
آسنات99 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 9089 @آسنات99 وزن اولیه ۶۵ وزن هفته قبل پری وزن اینهفته ۶۴/۳۰۰ متاسفانه بخاطر پری هفته ق ... سلام گلم اشکال نداره اینهفته کلی رعایت کن که یکشنبه بعدی کلی خوشحال بشیم😍😍😍😘
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36298 سلام عزیزم ممنون توهم خوبی آفرین باانگیزه دادن تو پیشرفت کردم یادته اون هفته چقد بی روحیه بودم گوشی ... افرییین.گوشی خریدی؟
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 😍😍😍😍 والا سیزیجات که همراه شام و ناهارم دارم یعنی همیشه سالاد میخورم ، ولی آب ۸ تا نمیشه 😑 ور ... اره هفته اینده ، تغییرات ورزشیت، خودشو نشون میده💪💪💪💪 به بدنت فرصت بده😉 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
آسنات99 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 9089 @آسنات99 سلام عزیزم❤ هفته سوم ۹۹/۰۷/۲۰: وزن شروع چالش ... سلام خوشگلم😘کاهشت مبارکک همینم عالیه😍راستی تغییرگروه دادی مبارکککککه انشاءالله زودطلایی بشی💙💪💪💪
dokhtarake_payiizii عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1951 @شب_بیدارم سلام عزیزم دعوام نکن 😿اصلا رعایت نکردم 🙈وزن اولیه ۷۲وزن هفته پیش ۶۹.۲۰۰ این هفته ۷۰.۳۰۰ببخشید خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم
پاتیناژ عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 531 سلام خوشگلم عالیهههه👏👏👏کاهشت مبارک😍😍 قربونت برم بابت حمایتهای شما ،ممنونم از اینکه همیشه انرژی مثبت بهمون میدید.ممنونم🙏🙏🙏❣❣❣❣🌹🌹😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗😊😊😊😊😊⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ 🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
nabbbbat عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 358 سلام عزیزم💛...کاهشت مبارک...این هفته رو خوب رعایت کن ورزش داشته باش ایشالا هفته دیگه با کاهش عالی ✨ ... سلام سرگروه جان من ترازو خراب شده این هفته نمیتونم اعلام وزن کنم شرمنده
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂وزن# اقاا ۱۰۰ گرم کاهش داشتم😃😃😃خدایا شکرت🤲وزن شروع ۶۴ قبل ۵۳/۶۰۰ الان ۵۳/۵۰۰ هدف ۵۳ سلام بچه هاا@sepiiiiiideh @دیانا24 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸