2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526680 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم خوبی ببخشید من اون هفته نیومدم مشکلی پیش امده بود امروز که خودمو کشیدم ۲ کیلو کم کرده بود ...

سلام خوشگلم کارت حرفف نداشته😍😍فقط گلم هفته ایی که نمیتونی وزنت روبگی اطلاع بده ازقبل اخطارنگیری ۳اخطاره بشیدحذف میشید🌼🌼🌼

سلام من چرا هركار ميكنم نميتونم بيشتر از ٩٠٠ تا بخورم

بايد ١٥٨٠ بخورم

خوب اينطور وزن كم ميشه

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی خسته بودم بیهوش شدما حسابی  دیشبم 2 خابیدم

من که هر شب دو سه میخوابم صبحم زود بیدارم 😄

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام من چرا هركار ميكنم نميتونم بيشتر از ٩٠٠ تا بخورم بايد ١٥٨٠ بخورم خوب اينطور وزن كم ميشه

سلام

وزن کم‌میشه ولی استپ میشیااا

سعی کن کالریت را از اول صبح حساب کنی که تا شب بتونی پرش کنی

چیزای پرکالری و سالم تو‌میان وعده هات  بخور

لبنیات

اجیل

میوه خشک

میوه های پرکالری

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دقیقا منم همیشه نیم کیلو نیم کیلو میام پایین  الان چون روزای اوله رژیمه خوب کم کردم

سلام عزیزم خوبی😘

فردا وزن کشیه ها😱 من که فک نکنم همون نیم کیلوهم کاهش داشته باشم😱😕

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
@شب_بیدارم     سلام عزیزم... من ب مشکل خوردم! میشه کمکم کنید؟

جانم عزیزم

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام گلم واسه روز فست چه ورزشهایی انجام میدید و به چه مدت؟ 😍

سلام عزیزم

ورزشام را نسبت به روزای معمولی کمتر میکنم که ضعف نکنم😊

مثلا

پیاده روی یا رقص (۱۵ الی ۲۰ دقیقه)

چالش چوب ۲ ست ۴ دقیقه ای 

شنای دیوار.. ۲ ست ۵۰ تایی

پروانه  ۱۰۰ تا

طناب ۱۰۰ تا 

همش با هم   تقریبا ۳۰  الی ۳۵ دقیقه میشه..

ولی بعضی روزا که میبینم انرژیم خوبه.. مث‌ روزای معمولی😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@شب_بیدارم   سرگروه مهربونممم سلام من امروز گزارش کامل میدم. میدونم زحمتی میشه براتون اما بب ...

عالی بستی عزیزم زحمت چیه اتفاقا اینجور گزارش رو بیشتر دوست دارم میفهمم چی خوردی سالم بوده یا ناسالم 

رژیمی نمونه#  

عاشق لگد الاغیت شدم ینی😂😂😂😂😂🧡🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم    

👌🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡