2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525880 بازدید | 68299 پست
به به مبارکه من امروز روز چهارممه چی خوردی تا الان خرما بخور عالیه چون پری هم هستی من تا الان فق ...

من فست نمیگیرم 

تا الان ۵۰۰ ک خوردم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوم بامداد خومار من قدم ا۵۶هست وزنم ۵۳کالری روزانم باید چه قدر باشه؟

سلام

من چون راهنمای تاپیکم، جوابتون را میدم

بامداد خمار،،، کمتر تاپیک میان، سرشون شلوغه

اگه بخواهید وزن کم کنید.. 

این فرمول:

وزن  ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ که میشه...۹۶۰.. ولی شما همون ۱۰۰۰ را میتونید مصرف کنید+ورزش

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به به مبارکه من امروز روز چهارممه چی خوردی تا الان خرما بخور عالیه چون پری هم هستی من تا الان فق ...

من صبح ۸نیم ۹ بیدارم 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

فست#  

واو

زیبا و هیجانیهههه... نوششش

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه این برنامه برای دهه ۷۰ هستش مجری این خانوم نبود من بچه بودم نگاه میکردم اشتباه گرفتی😂😂

راس میگی واقعا دهه ۷۰ بوده آخه یادمه برنامه کودک بود با ی خاله بازی میکردن بستنی قیفی بودن 🤔

ولی عالی بود خاطراتش 😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

چرا چاق می شوم؟

🔸کم خوابی یا بی خوابی
🔹ورزش شدید به عنوان بهانه ای برای پرخوری
🔸غذاخوردن در فاصله های زمانی بسیار کوتاه
🔹مصرف بیش از حد شکر
🔸استرس بیش از حد
🔹کمبود ویتامین  D
🔸دیر غذا خوردن به ویژه در وعده شام
🔹اختلالات هورمون تیروئید
🔸عادت ماهانه در خانم ها 

دست کی بالابستنیابستنیا😂😂😂😂یه برنامه کودک شبکه یک بودیه خاله بودبادوتابستنی عروسک😁

ارههه .... بستنیااا🍦🍦🍦🍦👌👌👌

۸ لیوان آب خوردن روزانه رو خوب براهی من هنو به ۸ نرسیدم ولی ۲ تا لیوان پیشرفت داشتم 🥛🥛🥛🥛🥛🥛

افرین بازم خوبه 

من تو پارچ تخم شربتی و کمی گلاب میریزم راحت تر میشه خورد آخه اب خالی بی مزه هس🤣