2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530568 بازدید | 68299 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خیلی ذوق کردم حالا اومدم خونه مامانم حلقه نیست ولی پیاده روی میکنم 💃💃

منم پهلو دارم عزیزم باچی آبش کردی؟ حلقه تاثیرداره؟ اگه داره یدونه بخرم توخونه بزنم والبته بلدنیستم بزنم🙂🙂

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
حالا زرنگ باش نزار بفهمن توام منی 😂😂

میگم هااا الاهه جون شاید کلا همه ی ما هم تویی الکی گروه میزنی تبلیغ کنی الکی بگی شلوغه😂😂😂😂

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
اولا موفق باشی عزیزم دوما منم روزایی که کارم طول میکشید گرسنگی فشار میاورد و هله هوله میخوردم ولی ...

ممنونم🌹

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
منم پهلو دارم عزیزم باچی آبش کردی؟ حلقه تاثیرداره؟ اگه داره یدونه بخرم توخونه بزنم والبته بلدنیستم ب ...

حلقه میزنم تاثیرم داره والا من از بچگی میزدم الان دیگه برام اب خوردنه باش راه میرم میرقصم 😀😀😀

باشه🤪🤪🤪🤪 چه وحشتناك شد يا خوداااااااااا😂

😂😂 خودمم گرخیدم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار سلام یه سوال داشتم  کسایی که عضو این گروه میشن حتما باید مطابق روش هایی ک شما گفت ...

سلام عزیزم نه متاسفانه چون داریم رژیم گروهی میگیریم و باید رو برنامه و منظم باشیم 

چرا راحت نیستی با چه رژیمی راحتی ؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
میگم هااا الاهه جون شاید کلا همه ی ما هم تویی الکی گروه میزنی تبلیغ کنی الکی بگی شلوغه😂😂😂😂

😂😂 هستم دیگه مگه شک داشتی 😬 الان نی نی یار  میاد میگه منم تویی 😂

😂😂 هستم دیگه مگه شک داشتی 😬 الان نی نی یار  میاد میگه منم تویی 😂

الاهه کاهشم و حال کردی رو آسمونا م هاا😍😍😍😍

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰