2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530576 بازدید | 68299 پست
ببخشید ولی ورزش کردن بصورت ناشتا خیلی خیلی ضرر داره و اون وزنی که کم میشه عضه سوزی هست.مبی های باشگا ...

عزیزم کجا گفتم ورزش ناشتا ؟؟ نوشتم ورزش هم داریم ، و 👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼ورزن کشی ناشتا  نه ورزش ناشتا دوباره بخون 

اتفاقا ورزش نباید ناشتا باشه باید یکساعت قبلش چیزی خورده بشه البته تغذیه قبل و وسط ورزش هم بستگی داره چه ورزشی باشه  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام ممنون از شما لطف دارید💐   درسته میشه یه تاپیک جامع درموردش زد و از تجربه ی دیگران استفاد ...

خواهش میکنم 

بله از جهاتی درست میفرمایید 

دخترم وقتی بهم میخندی، انگاری دنیا بهم میخنده ...      

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بچه ها من خیلی اذیت شدم امروز واقعا خگخ سخت بود، اما الان واقعا خوشحالم ک به موفقیت رسیدم، واسه فردا کلی ذوق دارم ک قراره غذا بخورم 😂 امشب ماکارانی درست کردم؛ همه چیزایی ک قراره بخورمم یادداشت کردم 😂

❤
مرسی باشه عزیزم به نظرت من بچه شیر میدم بچم تامین میشه شیرش خوب رشد میکنه خواهرم دیروز کلی دعوام میک ...

عزیزم اگه بچه فقط شیر خودتو میخوره که تا وقتی غذای کمکی رو‌شروع کنی اصلا رژیم نگیر 

حتما شیر و لبنیات اجیل و میوه و سبزی  تو رژیمت مصرف کن 

اگه غذای کمکی میخوره ولی میبینی بچه سیر نمیشه یا وزنگیریش کم شده فعلا رژیم نگیر 

بعد از هفت ماهگی بهتره شروع کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچه ها من خیلی اذیت شدم امروز واقعا خگخ سخت بود، اما الان واقعا خوشحالم ک به موفقیت رسیدم، واسه فردا ...

افرین قهرمان دمت گرم بااراده_جون# 😍👌👏🏼

الهه جان گفتی شماهرروزمولتی ویتامین میخوری؟

یکروز درمیون بخور عزیزم 

الهه چ خوشگلن عکسا😍😍😍😎😎🙂🙂

😘♥️ رو انگوزه تاثیر داره ؟ 

سلام عزیزم اگر هنوز عضو جدید میگیرید لطفااااا منم اضافه کنید.ممنون میشم    

سلام گلم امضامو بخون 💐

بامداد جون راهکار واسه لاغر شدن صورت هم میدین؟😅 من قبقب دارم😪

اره عزیزم مینویسم حتما 🌸

جییییغ بالاخره خگخ هم گذشت😍😍😍😁😁😁

البته بجز یه گاز نون محلی مادرشوهر جون پز و یه قاشق اش😒😒😒😤😤😤😤😤

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉