2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530536 بازدید | 68299 پست
اشکال نداره فردا با کالری کمتر و ورزش بیشتر جبرانش کن 🌸

سلام عزیزم من اگه شام فقط سالاد و میوه بخورم اشکال داره

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)
رومنم همش جواب میده 🙈🙊 ولی دائمی نیست 😠😠😠 دوست دارم عادی باشم خخخخخ 😀

خو شاید عادیت همینه

تا هفته ای سه بار طبیعیه

به بدن بستگی داره

اگه فقط با رژیم اینطور نیست و کلا همینی چه اشکالی داره؟

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام الهه جون@بامدادخمار من خیلی خیلی خوشحالم از اینکه با تاپیک شما آشنا شدم  تنها زمانی که ت ...

منم دقیقا همین حسو دارم

البته هنو به دو هفته پیوسته نرسیدم ولی همین ۵ روزم هم برام جدیده

ممنوون بچه ها

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
ینی شیفته و پریشون عروسایی هستم که اینقدددد به مادرشوورشون احترام میگذارند نخطه سر خط !

چیکار کنم ما اینیم 😎

خجالتم نده 😅😊

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

@dozhtarebabaei  

صداشو در نیار ولی من فستمو هم جابجا کردم😅😅😅😅

البته دلیل داره سه شنبه ها ساعت کاریم جوریه که واقعا فست گرفتن برام سخت میشه

شنبه و چهارشنبه فستم

دوشنبه خگخ

برای همین هم تو گزارشام کالری نمیدم

نمیخوام نظم تاپیک رو به هم بزنم

خودم پیش خودم رعایت میکنم و یکشنبه هم وزن کشی

ماهه پیش از ۹۸.۸۰۰ شدم ۹۷.۷۰۰ البته فقط یبار دوباره هفته قبلش همون ۹۸.۸۰۰ شدم 😪از تیرماهه گیر کردم ...

عزیزم تیرویید کم خونی ‌‌کمبود ویتامین و ترازو و ... رو چک کن 

اینهفته هم رژیم شوک بگیر مدل ورزشتو هم تغییر بده اگه بازم جواب نداد بگو بهت یه رژیم شوک دیگه بگم روز قبل وزنکشی هم قدرتی نرو  

ادم تو بعضی وزن ها گیر میکنه طبیعیه  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام‌دوستان 

ما از صبح زدیم بیرون و تا همین الان بیرون بودیم بازم ب رژیمم پایبند بودم و خام گیاه خواری کردم، خیلی زیاد زور زدم و خدارو شکر موفق بودم 

ورزش نرفتم اما بخاطر خرید خیلی راه رفتم، یه کاپشن بلاخره سایزم پیدا کردم، مدلشو دوست دارم، امیدوارم سال اینده ب سایز دلخواهم رسیده باشم ... ب امید روزهای بهتر

❤
سلام الهه جون@بامدادخمار من خیلی خیلی خوشحالم از اینکه با تاپیک شما آشنا شدم  تنها زمانی که ت ...

سلام خوشگلم قربونت خدارو شکر انشالله به هدفت برسی 😍😍😍😘♥️

دمت گرم خیلیییی عالی کم شدی 👌👌♥️😍

منم خیلییی دوستتون دارم و از آشنایی با شما دوستای با اراده ام خیلی خوشحالم 🥰🥰🥰

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم من اگه شام فقط سالاد و میوه بخورم اشکال داره

سلام گلم نه اشکال نداره 👌

منم دقیقا همین حسو دارم البته هنو به دو هفته پیوسته نرسیدم ولی همین ۵ روزم هم برام جدیده ممنوون بچ ...

😘♥️♥️👌

وزن اولیه ۷۴  وزن شروع چالش۶۸  وزن هفته قبل ۶۷ وزن این هفته۶۵.۵۰۰😎   @شب_بیدارم & ...

دمت گرم خیلییی عالیه 😍👌♥️

ذوق_مرگ_شدم😍#  ‍ 

@سمیه1396    مرسی ازت که همه ی سوالامو با صبر و حوصله جواب دادی😍❤🌹 @بامدادخمار &nbs ...

قربونت عزیزدلم 

افرین دمت گرم بااراده_جون# 😍👌

@sepiiiiiideh     وزنم ۲ ماهه رفته استپ خسته شدم دیگ  وزن اولیه ۱۰۳ وزن هفته قبل ...

سایزت چطوره ؟

سلام بچه ها خوبید ؟ شرمنده سوالم ربطی به رژیم نداره .. ممنون میشم اگه میدونید کمک کنید ... چند روزه متوجه شدم استخون پشت گوشم ورم کرده ... سفته درد هم نداره ..نمی‌دونید چیه ... 

سلام دوستای گلم👋 کاهشاتون مبارک باربیا منم یک کیلو کاهش داشتم با اینکه امروز پری شدم.😁 شدم۷۷ ...

سلام دمت گرم خیلی عالیه 😍♥️♥️♥️👌