2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526848 بازدید | 68299 پست
نخوری بهتره... چون ترکیباتش اصلا مفید نیس...  اگه‌کالریش کم و یا حتی صفر باشه از اون طرف م ...

اره ولی اومدم مهمونی ناچار خوردم حالا میخواستم ببینم کالریشو صفر بزنم یا به اندازش کالری نوشابه بزنم؟ 

آسنات99@  اتنا72  وسلام گرم به همه ی دوستای گل چالش بامدادخمار  من امروز صبحانه 2ک ...

آنتی بیوتیک میخورم با معده خالی بهم فشار میاد 

متاسفانه دوشب هم ورزش نکردم 🤦‍♀️بخاطر ممنوعیت پزشکی به مدت 4تا5روز

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حای شفتالو ، بزن هلو میا‌دش...  به حای شیرینی اهری هم بزن  نان شیرمال باید جا ...

کالری اهری روسایز بزرگتر ها رو ۲۰۴ کوچکتر رو۱۶۰میگن بنظرتون درسته 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اره ولی اومدم مهمونی ناچار خوردم حالا میخواستم ببینم کالریشو صفر بزنم یا به اندازش کالری نوشابه بزنم ...

مث‌نوشابه های معمولی بزن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کالری اهری روسایز بزرگتر ها رو ۲۰۴ کوچکتر رو۱۶۰میگن بنظرتون درسته 

والا‌ من اطلاع دقیقی ندارم..

من خودم یه جیزی که داخل کالری شمار نباشه، جایگزین میزنم!(به نسبت شباهت مواد داخلش)

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من پری شدم هنوز کم نکردم🙈🙈🙈 اما دارم ادامه میدم. امروز فستم. پیاده روی نیم ساعت.حلقه یک ربع

ایولا ..من ک فقط حلقه میرم 

(گروه بنفش)وزن شروع 77/300    وزن فعلی  75/500. (وطنم برگشت خورد و باز شدم 77/300 اما برای هفته جدید قوول میدم ک کاهش خوبی داشته باشم و همه رو متعجب کنم میدونم ک میتونم) وزن هدف 52

گزارش_سرگروه#  

🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎

صبحانه: ۱ کف دست نان بربری+یذره حلوا ارده🍪

میانوعده: شیر نسکافه☕

ناهار:۷ ق ماکارانی +ترشی 🍝

میانوعده:خرما+چای☕

شام: سالاد میوه+کلم 🍏🍊🍅

۵۰۰ کالری🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈

ورزش: نیم ساعت حلقه+ شنای دیوار+۵۰ طناب+۵۰ پروانه

🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐸

پوستی:ویتامین سی✔ مولتی و ویتامین دی✔

@سمیه1396  سلام عسلکم✋✋😘

حالا عزیز ۲۹ خوبه؟!

۲۹ خوبه..نرماله ..تازه  سفت که بشه، جمع‌ترم میشه، بهتر میشه...

فقط وزنه هات خیلی سنگین نباشه!

گزارش_سرگروه#   🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎🎎 صبحانه: ۱ کف دست نان بربری+یذره حلوا ارده🍪 ...

سلام‌گلم🌸

عالی رعایت کردی.. افرین 👏👏👏👏🦾 

☹️☹️🥺🥺🥺🥺 دلم میخواااد یه روز آزاد باشم و تمام خوشمزه ها رو یجا بخورم🤤🤤🤤 جوجه کوبیده انواع ...

و ووی منم خیلی دلم میخواد ولی حیفه گول نخوریم🤪🤪🤪

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍