2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529428 بازدید | 68299 پست
باریکلااااعالی بودی💙💙😍😍👏👏👏👏 رژیمی_نمونه😍# راستی نون وبرنج استفاده نمیکنی اصلاً؟

عزیزم من پرهیزات غذایی دارم.

گندم و جو و مشتقاتش.گوشت گوساله و گاو.سیب زمینی و خیلی چیزای دیگه نباید بخورم.

تا جایی که بتونم و بهم فشار نیاره نمیخورم ولی سخت هم نمی‌گیرم به خودم.

برنج سفید  هم هفته ای دوبار .اگه قهوه ای باشه بیشتر.

یه سوال:اگه فست نگیرم ایرادی داره؟چون میترسم ضعف کنم.

ورزش هم برام سخته ولی درکل فعالم اینجوری نیست همش یجا بشینم

گزارش امروز 

صبحانه دو کف دست بربری+یک قوطی کبریت پنیر

ناهار ۸ قاشق استامبولی+۴قاشق اشکنه+سبزی خوردن فراووون

شام ۱۰۰ گرم جوجه+سبزی خوردن فراوووون

میان وعده سیب+ نارنگی +یه ذره تخمه😶

ورزش 

۳۰ دقیقه دوییدم

۱۵ دقیقه با دمبل کار کردم

@شب_بیدارم    

سرگروه خوشگلم من چون دوتا بچه کوچیک دارم و مدام گوشیم دست اوناست نمیتونم مثل بقیه فعال باشم اما تمام و کمال رژیم و ورزش سرجاشه عزیزم😘😘😘😘

❤👬❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گلم، وقتی ادم لاغر‌میشه، این طبیعی که  روی کل بدنش  تاثیر میزاره و‌لاغر میشه.... الان ...

سلام سمیه جان . 

من قبلا چون ۲۳ تا کم کردم نصف موهام ریخت. الانم تو این دوهفته به شدت داره میریزه. دیگه نگم برات که اصلا تو سرم مو نمونده. 

یه راهکار خوب بهم بده. با اینکه سعی میکنم حتما نون و برنج و سبزیجات بخورم اما انگار بی فایده اس.😔

بخدا ۶۰ درصد موهام ریخته😥

❤👬❤
ایول چه خووووب  انشاالله تا تهش پایدلر و با اراده و پرانرژی و پر از حس و حال خوب بمونی منم یک ...

👏👏👏💖💖💖💖

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلاااام دخترای قرمزی 😉❤❤❤ @بهاربانووو2     @mahdiye_bano     @yalda818 ...

عزیزم

ان شاءالله خیلی خوب و راحت حالشون خوب میشه و سالم و سرحال میشن

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام عزیزم من اعلاناته دیروزموپاک نکردم الان دوباره رفتم چک کردم نبوداسمت که ؟؟؟هفته پیشم ندادی درست ...

اره بخدا اینم شانس مایه

فعالیت 120 دقیقه پیاده روی 

صبحانه ی لیوان شیر دو تا خرما  کالری220

ناهار سینه مرغ آب‌پز +گوجه 2+ی لیوان دوغ کالری 480

میان وعده هلو انجیری 200 کالری

شام فلافل 3 عدد خالی 190 کالری 

دریافتی کالری  

@آسنات99  

انشالله هرکی هرچی برامون خواست ، خدا اول به خودش بده ✋🫠                      
عزیزم توکلت به خدا باشه انشالله که به خیر میگذره نگران نباش❤ اما در مورد رژیمت قوی باش اضافه وزن چی ...

مرسی عزیزم فقط توکلم به خداست 👍

اره  موقع وزن کشی حسودیم شد به همتون دوست دارم این هفته حداقل خوب کم کنم امروز و دیروز بیشتر مواد پروتئینی مصرف کردم 😜

و اما اینم امروز من کالری مجاز  ۱۸۰۰ کالری مصرفی  ۱۵۲۰ + 🔹۳۰دقیقه رقص 🔹پروانه ‌۵۰ ...

باریکلا دخی ورزشکار

بابا! پروانه ۵۰ تا؟؟؟ خیلی راه دارم بهت برسم

فعلا صندلی جلو بشین👏👏👏👏

واقعاً گروه سبزمیشی مگه چندکیلوتاهدفت داری من فک میکردم آبی باشی😅

سلام عزیزم..نه آبیم چون ۸ کیلو تا ۶۵ فاصله دارم خب گفتم شما سرگروهمی مگه گروهه آبی نبودی تعجب کردم تو قسمت امضات نوشتی گروه سبز 😂😂 پس همون آبیم

گزارش# امروز

کالری مصرفی=۱۳۸۲

ورزش=یک ربع قدرتی(۴۰۰کالری) +یک ربع حلقه کمر

آب=نشمردم چند لیوان خوردم

شام برنج داشتیم مجبور شدم از اضافه غذای ظهر بخورم😞

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵