2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست

@گندم5658

@morvaridbanooo ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

شما دو عزیز هم از چالش پاییزی حذف شدید دوستان از روز ثبت نام تاپیک ب بعد حتی اعلام حضور نکردید چ برسه ب اعلام وزن

موفق باشید💋💋💋

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام عزیزم وزن ها ندیدی من‌تکد کردم نکنه تک نشدی 

رد نکردم اخطار عزیزم نگاه کردم الان

فهمیدم جا موندی هفته قبل چون اعلام وزن کردی

از هفته دیگه حتما حتما قبل از سه تو سایت باش و اعلام‌کن🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوااا خدا نکنه بمونی برام خدا شاد وسلامت نگه داره عزیزاتو‌عششقم ♥️♥️♥️ پس چیییی که میتوونم تا شماها ...

فداتبشم نازنینم.....تو هم شاد و سلامت باشی ب همراه خونواده ات 💋💋💋💋

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
وای عزیزم من سه روزه سردرد شدید دارم کاش خوب بشم😔

ای واای چرا اخه بمییرم 

دختر آب میخوری۸لیوانتو اگه از تایم رژیمته و سر دردی نیستی. حتما آب بدنته اب بخور 

تایم پریودتم میتونه باشه اگه نزدیکش باشه سر درد میشی

مراقب خودت باش عزیزجانم🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
فداتبشم نازنینم.....تو هم شاد و سلامت باشی ب همراه خونواده ات 💋💋💋💋

🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍

سلام خانما خوبید؟ من وقتی رژیم رو شروع کردم 71 کیلو بودم درست و دقیق یک هفته رعایت کردم ورزش داشتم همه چی عالی بود یک کیلو هم کم کردم ولی شوهرم اومد اینجا دو سه روز همش مهمونی رژیمم شکسته شد خیلی اعصابم خورده یعنی میتونم دوباره شروع کنم؟

من دیروز شیرینی تر خوردم 🥺..امروز فست گرفتم  به نطرت اثر میکنه ؟

فست شنبه و سه شنبس

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@فندق_فسقلی  

ورزش#  

سلام سلام

ورزش امروز من

حلقه '۲۰

۱۰*۳

۲۰*۳ هر طرف

۲۰*۳ هرطرف

۲۰*۳

پشت بازو دمبل ۱۲*۳

همه حرکات رو با دمبل ۴ کیلویی انجام دادم😙💪

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
چشم عزیزم ولی زیر گروه کسی نیستم ک بهش گزارش بدم

گزارش دادن اختیاری هست.. حتی سرگروه مسولیت چک‌ کردن گزارش عضو ها را هم‌نداره!😉

اکثرا اینحا رقیب وزنی دارن و همدیگر رو تو‌ گزارش هاشون تک‌میکنند

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸