2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529074 بازدید | 68299 پست

اره گلم.. خوبه..👌👌👌

@minaa1379916  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم ترازو دقیقه  همه جا دست کم روی پنج تا ترازو همینم 😅

نظر کرده ای پس...سایزات و داری؟؟؟

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

دوستان عزیز شما دو هفته اعلام وزن نکردید و امروز دومین اخطار رو گرفتید....اگر هفته آینده اعلام وزن نکنید از لیست حذف خواهید شد.......❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

@معصومه4664  

@del_tang  

@gli  

@دشتگل  

به حکمتش دل بسپار 🌿
الآن این وزن های من رو قبول میکنه یا نه  اگه برای دفعه اول را هم ببینی آبی شده بود که ولی اونم ...

گلم درست میکنن برات😉

انلاین بشن ، پیامت را میبینه ‌‌درست میکنه ‌‌اخطارت پاک‌میشه...

@عروسترکم  👆👆👆👆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش امروزم بنظرتون پر حجمه.

صبحانه↔️ پنیر معمولی، نون سنگک، پسته↔️245.9

ناهار↔️ خورش قیمه ، نون لواش↔️ 356.6

شام↔️قیمه، سالاد، لوبیا سفید پخته↔️298.9

میان وعده 1و2↔️هندوانه، انجیر خشک، پسته، بادام، شلیل، اب هویج↔️  305.6

اب فراوان کلا میزان مصرف ابم زیاده

جمعا↔️ 1206 تا الان

کالری اصلی که باید مصرف کنم ↔️1560

@فندق_فسقلی  

@سمیه1396  

کلا دوس دارم چیزایی که  کالریشون بالاست و پر کننده و سیر کننده شکمه رو بدونم، مثلا سالاد و میوه و اینا پر کننده هستند ولی کالریشون پایینه واسه این کالریتو نمیتونی تا شب به حد نصاب برسونی نمیدونم منظورمو خوب گفتم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اره گلم.. خوبه..👌👌👌

مرسی که جواب دادین، یک روز در میان بخورم؟

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
نظر کرده ای پس...سایزات و داری؟؟؟

به هر حال وزن بالا یه جایی نشون میده

منم توپر هستم ولی اندازه وزنم نشون نمیدم

اینا اندازه هام هستند

وزن شروع چالش پاییزی ۸۸

وزن هفته پیش ۸۶.۶۰۰

وزن امروز ۸۵.۱۰۰

وزن هدف۶۵

سایز#  

۱۳مهر 

بازو ۲۶

سینه ۱۰۵

معده ۸۰

شکم .۹۰

زیرشکم ۹۴

کمر ۸۰

با. سن 104

ران ۵۶

ساق پا ۳۴

ساعد دست 19

مچ پا ۲۳

مچ دست 16

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

مرسی که جواب دادین، یک روز در میان بخورم؟

اره گلم ۱ روز درمیون

ولی اگهه دیدی که اشتهات زیاد شدش، شبا قبل خواب بخور... 

گلم درست میکنن برات😉 انلاین بشن ، پیامت را میبینه ‌‌درست میکنه ‌‌اخطارت پاک‌میشه... @عرو ...

ممنون نگرانم من با این تایپک خیلی انگیزه میگیرم ولی شانس ندارم 😔

میشه شما هم به عروسترکم بگین اخطار هارو حذف کنه  

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

📣📣📣📣📣📣📣

🟠🟡🟢🔵🟣🔴🟠🟡🟢🔵🔴

بچه های  گلِ تاپیک

چون تعدادتون زیاد هست ماشالله.... و اینکه ممکنه اسمتون موقع تک کردن فراموش بشه.... همتون تاپیک را لایک‌کنید که کاربریتوو ذخیره بشه

روی فلش بزنید تا سبز بشه

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز