2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526081 بازدید | 68299 پست
@عروسترکم   ، @بهاربانووو2    ، @mary2772    , @dozhtarebabaei & ...

😃 آفرین 😍😍😍😍 کلی ذوق کردم برات 👏👏👏👏 نزنی زیر رژیمت ببین چقدر خوب کم کردی حیفه به خدا 😉😉😉😉😉 منم دیروز خراب کردم مهمون داشتم ولی از امروز دوباره پر قدرت شروع کردم فست گرفتم 😢 چاقی شده بزرگترین مشکل زندگیم من باید لاغر کنم 😳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم جریان چیه؟چطوری بعضیا تو دوهفته پنج تا ده کیلو یا بیشتر کاهش داشتن؟؟   

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
😃😃😃 آفرین دختر گل کاشتی من هنوز وزن نکردم 😯ورزشم میکنی هروز یا نه 😍

سلام نه واقعنی نمی رسم هر روز ورزش بکنم البته رژیمم رو حفظ کردم ولی هروقت بتونم تو خونه راه میرم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
 عالی گل کاشتی👏👏👏👏👏دورقمی شدنت هم مبارک👏👏🌹🌹

فداتشم گلم 😍💪

کاهش شما هم مباااارک😍❤

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
😂😂عیب نداره عزیزم،،از این حرفا زیاد شنیدم😒

یعنی تو مهمونی یه نفرررر نگفت لاغرتر شدی😪

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
وزن#   @مرباجونی     سلام عزیزم صبحت بخیررر وزن شروع  وزن هفته پیش  و ...

باریکلا 👏👏👏👏👏خوب کم کردی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مگه میشه

نمدونم والا چند مورد دیدم ک

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

سلام سلام مدیر جونم @ شب بیدارم

خیلی ببخشید من wc نتونستم برم وزن شروع ۷۹۷۰۰ وزن امروز ۷۸ تمام

وزن هفته قبل ۷۸۷۰۰

هدف ۶۵

نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم به خاطر انگیزه دادنتون

هر روز پباده روی و ورزش دارم بعضی روزا فقط یک ربع می تونم ولی انجام میدم .خدا کنه  بتونم ادامه بدم

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
دقیقا منم انگیزمو از دست دادم😭 دختر عمم همیشه میبینم هاااا هیچوقت نگفته بهم یهو پریشب که رژیمم مثل ...

بچه ها ب خودتون انرژی منفی ندین😒😒😒😒شماها اول راهین..باید صبور باشین

بدن با بدن فرق میکنه

ب راهتون ادامه بدین و نذارین هیچ چیزی مانع راهتون بشه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤

انگیزه#   اینم بخونید حتما

@zahra_s  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

یکی نیس بگه من چیکار کنم

خیلی تلاش کردم خودمو بکشم کلی قرص خوردم رگمو زدم ولی بابام اگر میخوای بمیری خوبی در حق ما بکن کاری کن با کرونا بمیری جوری ک مردم نفهمند خودکشیه ابرومون نره من خیلی بیمارستانا رفتم ولی کرونا نگرفتم بخش کرونایا نزاشتن برم خواهشن دعا کنید کرونا بگیرم هر چ زودتر