2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526707 بازدید | 68299 پست
سلام میشه منم الان تو گروهتون باشم؟؟؟

سلام 

امضای استاتر را بخونید و شروع کنید💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@عروسترکم     وزن#   سلام  وزن اولیه : ۱۱۱ وزن هفته قبل :۱۱۰/۵۵۰ وزن الا ...

همین که کاهش داشتی خودش خیییلییی خوووبه 

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
@عروسترکم   ، @بهاربانووو2    ، @mary2772    , @dozhtarebabaei & ...

سلام عزیزم عالیهههههههه👏👏👏👏👏👏تبریک‌میگم خیلی خوب  کاهش داشتی👌👌👌👌

عه چرا؟؟؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

می‌خوام برم جایی تا ی ماه دیگ می‌خوام شدید لاغر بشم

خیلی تلاش کردم خودمو بکشم کلی قرص خوردم رگمو زدم ولی بابام اگر میخوای بمیری خوبی در حق ما بکن کاری کن با کرونا بمیری جوری ک مردم نفهمند خودکشیه ابرومون نره من خیلی بیمارستانا رفتم ولی کرونا نگرفتم بخش کرونایا نزاشتن برم خواهشن دعا کنید کرونا بگیرم هر چ زودتر
راستش  وقت زیادی ندارم گل برا ورزش  مطالعه زیاد دارم آزمونم نزدیکه  ان شالله وزن کم ...

موفق باشی عزیزم❤🙏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام اسنات جون من وزنم 67.600 شاید چون فردا باید پری شم کمه😑

سلام گلم ۳روزقبل و۳روزاول پری وزن نکنیم بهتره ممکنه کاذب باشه وزنت روکامل بزار👇

شروع هفته قبل.الان.هدف.اسمه کاربریتوبه فارسی میگی بهم عزیزم😘

سلاااام عزیزم😍تبریک میگم واقعا عالی هستی مهربونم @حصارسکوت     @آسنات99   گزارش ...

مرررسی عشقم ..خودت عالی تری گلم 

نبینم ناراحتیتوووو😠

مطمئنمم هفته دیگه خیلی کم میکنی عزیزم ..پس ب تلاش ادامه بده چون در تو میبینم ک بهترین باشی ک هستی💙💙😘😘

💔
وزن#   @آسنات99    جونم بیا ببوسمت عزیز 😘😘😍😍😍 وزن اولیه 71   وزن هفت ...

افريييييين عشقم عااااااااليه ايووووول

وزن#  

وزن اوليه ٩٦.٤٠٠

وزن هفته پيش ٧٠.٥٠٠

وزن اين هفته ٦٩.٨٥٠

وزن هدف ٦٧

@مرباجونی  

@سمیه1396  

بالاخره غوله ٧٠ شكسته ششششششد هوراااااااااااااا

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

@سمیه1396    مرسی ازت که همه ی سوالامو با صبر و حوصله جواب دادی😍❤🌹 @بامدادخمار &nbs ...

سلام گلم🌸

چه عالی، باریکلا به ارادت👏👏👏👏👏👏👏مهم‌ترین قدم را خودت برداشتی که تو این راه قدم گذاشتی💪💪💪

خوشحالیِ شما، خوشحالیِ ماست😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@عروسترکم   ، @بهاربانووو2    ، @mary2772    , @dozhtarebabaei & ...

عالی گل کاشتی👏👏👏👏👏دورقمی شدنت هم مبارک👏👏🌹🌹

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مرسی گلم من اصلا ورزش نکردم.اشکال نداره ؟میخوام از این هفته شروع کنم برای ورزش اگه خدا بخواد

حتما ورزشداشته باش حتما حتما...بدنت بعد یمدت بجای چربی سوزی عضله میسوزونه ها و اونوقت درصد چربی بدنت بیشتره..و اصلا خوش فرم لاغر نمیشی...تنبلی نکن روزی نیم ساعت ورزش ک چیزی نیست فعلا بیست دیقه هوازیو ده دیقه قدرتی برو بعد کم کم زیادش کن

به حکمتش دل بسپار 🌿
نه..نزدیک نیست دوره ام ،راستش بدجور انگیزمو از دست دادم 😑و احساس میکنم هیچ وقت لاغر نمیشم😣

دقیقا منم انگیزمو از دست دادم😭

دختر عمم همیشه میبینم هاااا هیچوقت نگفته بهم یهو پریشب که رژیمم مثلا وزنم کم کردم میگه وااای یلدا تو چقد چااااقی😣

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻