@عروسترکم وزن# سلام وزن اولیه : ۱۱۱ وزن هفته قبل :۱۱۰/۵۵۰ وزن الا ...
همین که کاهش داشتی خودش خیییلییی خوووبه
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻
میخوام برم جایی تا ی ماه دیگ میخوام شدید لاغر بشم
خیلی تلاش کردم خودمو بکشم کلی قرص خوردم رگمو زدم ولی بابام اگر میخوای بمیری خوبی در حق ما بکن کاری کن با کرونا بمیری جوری ک مردم نفهمند خودکشیه ابرومون نره من خیلی بیمارستانا رفتم ولی کرونا نگرفتم بخش کرونایا نزاشتن برم خواهشن دعا کنید کرونا بگیرم هر چ زودتر
مرسی گلم من اصلا ورزش نکردم.اشکال نداره ؟میخوام از این هفته شروع کنم برای ورزش اگه خدا بخواد
حتما ورزشداشته باش حتما حتما...بدنت بعد یمدت بجای چربی سوزی عضله میسوزونه ها و اونوقت درصد چربی بدنت بیشتره..و اصلا خوش فرم لاغر نمیشی...تنبلی نکن روزی نیم ساعت ورزش ک چیزی نیست فعلا بیست دیقه هوازیو ده دیقه قدرتی برو بعد کم کم زیادش کن
نه..نزدیک نیست دوره ام ،راستش بدجور انگیزمو از دست دادم 😑و احساس میکنم هیچ وقت لاغر نمیشم😣
دقیقا منم انگیزمو از دست دادم😭
دختر عمم همیشه میبینم هاااا هیچوقت نگفته بهم یهو پریشب که رژیمم مثلا وزنم کم کردم میگه وااای یلدا تو چقد چااااقی😣
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻