2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526704 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم💛 ۱/۴۰۰کاهش عاااااالیه آفرین کاهشت مبارک🐥✨✨✨✨

سلام عزیزم خوبی خیلی ناراحتم فقط 300گرم کاهش داشتم شدم 74/700

هفته قبل هم پری بودم 

دو دوروزه خراب کردم مهمون بودم و دیروز فست نبودم 😢

عضو گروه نارنجی 💛وزن شروع ۷۸😥 وزن فعلی ۶۸😯وزن هدف ۵۵ 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورم نمیشه هیچی کم نکردم😢😢😢😢😢پس چرا تو آینه لاغرشدم😢من سوخت و ساز بدنم خیلی بالاس همیشه وقتی رژیم میگرفتم هفته ای دو کیلو کم میکردم اما چرا الان اینطوریع😭😭😭نکنه بخاطر اون چندتا دونه شیرینیه؟😢

@شب_بیدارم  

@هانااااااااااااااا  

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩

@آسنات99  

وزن#  

سلام عشقم این هفته خیلی ازخودم راضی ام هفته قبل ۳۰۰گرم اضافه کرده بودم ولی خداروشکر با امیدواری هایی که بهم دادی بازم تونستم کاهش داشته باشم وقول دادم بایه کاهش توپ بیام فداتشم💖💖💖💖😚😚😚😚😍😍

وزن اولیه۱۰۸

وزن هفته قبل۹۹

وزن فعلی۹۷/۸۰۰

وزن هدف۸۸

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
@سمیه1396   سلام عزیزم ببخشیدمیشه سوال دوستمون روبدید🙏😘

سلام گلم🌸

ارع میشه.. چون وزن و سایز ۲ موضوع جدا از همه... که با ورزش میشه بینشون تناسب داد....

ممکنه وزن همون باشه، ولی بدن شل بشه و سایز بیشتر معلوم بشه، ولی وزن همونه.. با برعکس.. سایز کمتر بشه ولی وزن همون باشه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام به همه خانومای گل الخصوص بچه های گروه قرمز 😍 وزن اولیه ۱۰۵..... وزن هفته پیش.... ۱۰۲.۹۵۰...... ...

سلام عزیزم.اره درسته

خیلی خیلی تبریک میگم❤❤❤❤❤❤افرین بهت عزیزم..عالی داری پیش میری👏👏👏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام ی نهار کم کالری معرفی کنید

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
@فندق_فسقلی     گلم من دو تا بچه شیر به شیر دارم زیاد وقت نمیکنم ب تاپیک سر بزنم  ...

گلم سایز اجبار نیست اما داشتنش پیش خودت عالیه هر ماه روند کاهش و تغییر سایزت رو متوجه میشی و مقایسه میکنی.....و جاهایی ک دوسداری رو با توجه ب سایزت یا کمتر میکنی یا ثابت یا فرم میدی

به حکمتش دل بسپار 🌿
باورم نمیشه هیچی کم نکردم😢😢😢😢😢پس چرا تو آینه لاغرشدم😢من سوخت و ساز بدنم خیلی بالاس همیشه وقتی ...

سلام عزیزم احتمال زیاد سایز کم کردی بعد پریود بودی درسته ؟؟؟من یکشنبه بعد از ظهر پریود شدم اصلا ورزش نکردم از این هفته بیا تلاشمونو بیشتر کنیم

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
@عروسترکم     وزن شروع.      هفته قبل       وزن الان. &nbs ...

👏👏👏👏👏👏👏👏کاهشت‌مبارک عزیزم ایول💪💪💪👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤❤❤❤عالی بود

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گلم سایز اجبار نیست اما داشتنش پیش خودت عالیه هر ماه روند کاهش و تغییر سایزت رو متوجه میشی و مقایسه ...

سلام من جز زردا هستم با روزانه۱۴۰۰کالری طی چند روز وزنم کم میشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا