باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️ زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید. اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.
سلام گلی پیدات کردم😂😂😂من چند وقتیه گمت کردم شما هم وزن منی
تونستی چیزی کم کنی؟
من یک کیلو کم کردم
امروز دنبالت میگشتم ولی اسم کاربریت از ذهنم رفته بود 😂😂😂
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
ب نطر من عشقشو ببر و غصه شو نخور آدم هرچی حرص بخوره کم تر وزن کم میکنه اگه هم خیلی ب نطرت سخت گذشت ...
واقعا عذاب وجدان گرفتم😢بنظرت فردا فست بگیرم شنبه رو چیکارکنم؟یا میگم فردا رو خگخ بگیرم شنبه رو فست خوبهههه؟؟؟
عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ❤️ خدایا به امید تووو❤️۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی😍💪🏻
واقعا عذاب وجدان گرفتم😢بنظرت فردا فست بگیرم شنبه رو چیکارکنم؟یا میگم فردا رو خگخ بگیرم شنبه رو فست ...
ب من باشه میگم حرصشو نخور و کیفشو ببر
ن بابا
ی فست یا خگخ بگیری کافیه
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍