2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526081 بازدید | 68299 پست

یعنی اینجافقط جواب بعضی هاداده میشه بقیه بکنار

گروه بنفش      وزن اولیه: ۸۵🤐🤐🤐🤐   هدف اول:۸۰ 😐😐 هدف دوم :۷۵🙂🙂هدف سوم:۷۰�🤗🤗هدف چهارم:۶۵😍😍  هدف اصلی وآخر:۶۰ 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩قربونش برم      خواستن توانستن است😁😁😁😁😁😁😁😁😁

@شب_بیدارم  

سلام عزیزم من ۷۶۳تا بستم یعنی ساعت ۸ خوابم برد ۱۲شب بیدارشدم دیگه چیزی نخوردم 

روحیم بهم ریخته بی اشتها شدم

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سلینتا  

بیا عشقم تو تاپیک پسرو خاله الان کامتتو دیدم امضاتو باز کردم دقیقا همه چیت مثل منه قد وزن .....اینا 

میگم رقیب داری؟اگر نداری بیا رقیب هم شیم ارادمو از دست ندم ☹

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
@سلینتا     بیا عشقم تو تاپیک پسرو خاله الان کامتتو دیدم امضاتو باز کردم دقیقا همه چیت م ...

سلاااااام گللللل😍😍😍😍✌✌✌

بریم ک بترکونیم 

فقط ی چیزی من الان عادت ماهیانه ام این هفته رژیمو خیلی رعایت نکردم متاسفانه نمیتونستم واقعا 

ورزشم نکردم ولی چن روز دیگه شرو میکنم باز

من هرروز ۱۵ ربع تقریبا ورزش دارم با ی اپلیکیشنی ک از گوگل پلی دان کردم اسمش لاعری در ۳۰ روزه

There is GOD💚💚💚   ..                                               
سلاااااام گللللل😍😍😍😍✌✌✌ بریم ک بترکونیم  فقط ی چیزی من الان عادت ماهیانه ام این هفته رژیم ...

😍😍😍پس اسم همو تو گزارشامون تگ کنیم لطفا ک ببینیم چی ب چیه 

اشکال نداره عزیزم ایشالله پاک شدی قوی تر ادامه میدی منم اپلیکیشن زیاد دارم از رو اونا ورزش میکنم بریم ک بترکونیم 😍😍😍😍😍

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
😍😍😍پس اسم همو تو گزارشامون تگ کنیم لطفا ک ببینیم چی ب چیه  اشکال نداره عزیزم ایشالله پاک ...

باشه عزیزدلم ❤❤

من تگدونم خرابه ولی ب یکی میگم ریپلایم کنه و تگت کنه 

تا ۳ ماه دیگه هردو ب هدفمون رسیدیم💪💪💪🤩🤩🤩

There is GOD💚💚💚   ..                                               
باشه عزیزدلم ❤❤ من تگدونم خرابه ولی ب یکی میگم ریپلایم کنه و تگت کنه  تا ۳ ماه دیگه هردو ب هد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تگدون

وای خدا چقد خندیدم 

باش عشقم ایشالله

فدات بشم قشنگم😂😂😘😘😘😘😘😘😘 خودت جیگرتری که😍خوش بخال برادر دینی ما🙈🙈

ای جاانم😂😂😂❤️❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گزارش#   @شب_بیدارم     @vianaasaliii     @مامان_2_گل_پسر   ...

الهیییی😂😂😂💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

عالیه عزیزم ورزشکار کی بودی تووووو خانم خانماااا🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@آسنات99     @taniya1400     @مرباجونی     @شب_ب ...

اوووووووه اووووه چه کرده فاطمه جووووون ما ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

گزارش امروز😊 صبحانه دو کف دست بربری+یک قوطی کبریت پنیر ناهار دوکف دست بربری+۵ قاشق خوراک مرغ+یک ع ...

عالیه عزیزم رژیمی# نمونه# 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

@شب_بیدارم    عزیز دل من ۱۳۰۰تا خوردم.ویک ساعت پیاده روی تند داشتم

به به نوش جونت بشه عزیییییزم🧡🧡🧡🧡🧡 فردا حسابی سالم خوریه 👌🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡🧡

@شب_بیدارم   سرگروه جون @minaa1379916     @مامان_2_گل_پسر   دوست جونااا ...

به به عالییییی ورزشکار_خودمی#  🧡🧡🧡🧡🧡🧡