2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526081 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم..خوبم مرسی..خودت چطور مطوری💛

خداروشکر.همیشه خوب باشی

منم خوبم☺

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
خانوما آب سیب رو حتما امتحان کنید یک لیوانش صدتا کاری داره واقعا آدم رو سیر نگه میداره البته آب سیب ...

سلام اب سیب چطوری میگیری؟  مگه له میشه ؟ 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اب سیب چطوری میگیری؟  مگه له میشه ؟

عزیزم اول پوست میکنم بعد خوردش میکنم میندازم آب میوه گیری

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)

@آسنات99  

@taniya1400  

@مرباجونی  

@شب_بیدارم  

@سمیه1396  

شب بخیرررررررررر مانکنا🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

گزارش#  

🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂

🍞🍯🍵صبحانه: شیره انگور +ارده+کنجد +گردو+نان چاودار +یه لیوان دمنوش گل محمدی=323 کالری

🥚🥬ناهار: دو تخم مرغ آبپز+ کاهو+ کنجد +کشمش =291 کالری

🍢🥛شام: جگر + دوغ =168 کالری

🍵🍒🌰میانوعده: ناشتا یه قاشق حلوا +ناشتا یه لیوان نشاسته حل شده در آب🤢🤢+ فندق +آلبالو +بادام +دمنوش =224 کالری

☘️کالری 1030

🌷آب 8 لیوان 

🌷چرخش روسی

🌷شنای دیوار

🌷پیاده روی و چالش پا 

🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂

به حکمتش دل بسپار 🌿
🤤من عاشق چیزای شیرین هستممممم خیلی سختمه 

میتونی خرما بخوری..قندش طبیعی

قند میوه هم طبیعی

انرژی منفی ب خودت نده گلم 

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     سلام خوبی گلم میگم من کالری مصرفیم ۱۸۰۰ تاست امروز متاسفا ...

اشکال نداره فقط تکرار دیگه نکن

هر چی ک اضافه تر از مجازت خوردی یا از فردا کم‌کن یا  تا یکشنبه تقسیم‌کن و کم کن😍😍

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

انگیزه#  

دوستان با افتخار اعلام میکنم تمام لباسام از لباس حنابندونم تا پاتختیم تا لباس عقدم و لباس بله برونم همه اندازم که شدن هیچ گشاااااااااااد هم شدددددن💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😍😍😍😍

اینقده خوشحاااااالم🐥🐥🐥

چند ماه پیش خسته شده بودم از رژیم فشار اطرافیان هم اذیتم میکرد اما کوتاه نیومدم....و رسیدم بهش❤❤❤❤

این حال خوب رو برا همتون آرزو دارم✌🏻❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
من ک دیروز رفته بودم ابروهامو ترمیم کنم😍😍 بعد رفتم خونه مادرشوهرم..ولی بی حسیش ک رفت خیلی سردرد گ ...

مبارکت باشه عزیزم منم ابروهامو میکرو کردم پارسال الان رنگش رفته😁 موندم برم یا نرم

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  

گزارش امروز😊

صبحانه دو کف دست بربری+یک قوطی کبریت پنیر

ناهار دوکف دست بربری+۵ قاشق خوراک مرغ+یک عدد فلفل دلمه

میان وعده یک عدد شکلات😶

شام یک لیوان و نصفی خوراک لوبیا

ورزش ۳۰ دقیقه پیاده روی+۱۰ دقیقه کار با دمبل

@شب_بیدارم  

❤👬❤
سلاممم گلم عالیههه باریکلا👏👏👏💃💃💃کاهشت مبارک ومان💙♥💚💜💛چراپروفایلت فرق میکنه پس😂😂

سلام ممنون .ببخشید پروفایل قبلیمه هرکار میکنم عوض نمیشه 

وزن اولیه ۶۷⬅هدف اول۶۵⬅هدف دوم ۶۳⬅هدف سوم ۶۱