2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526081 بازدید | 68299 پست
سلام عضو میگیرین؟؟

سلام

عضوگیری‌تموم شده

ولیی‌میتونید با ما شروع‌کنید

امضای استاتر را بخون

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@آسنات99

سلام عزیزدلممممم خوبی؟! خسته نباشی

میگم من هرروز کاری مصرفیم 50 تا 100 تا هم کم ترع دقیق حساب میکنم ریزه خوری میکنم اخه

خیلی سیر میشم ب نظرت تاثیر داره تو لاغر شدن

اصلا اذیت نمیشم ب جز روزای فست

نکنه بیشتر چاق شم😂😂

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
مانکن علیرضا😂😂😂❤❤❤❤❤

😂😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻خوشبحال برادر دینی با چه جگری زندگی میکنه بمونین تا ابد برا هم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام امضای استاتر را بخون و‌شروع‌کن🌸

سلام سمیه جونم یک سوال

من امروز نسکافه خوردم روی خودش نوشته بود ۷۰ کالری ولی داخل برنامه مانکن زدم نسکافه یک لیوان هیچ کالری نداشت چه کنم حالا؟☹

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
خیلی عالیه شما تو شیردهی نبودی؟  چطور انقد وقت میکنین ورزش کنین؟  پیاده روی با کی؟ کجا؟ ...

قوربونت اره شیر میدم دخترمم میزارم تو کالسکه با خودم میبرم

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم
آخه میخوام یکی مجبورم کنه واسه لاعری😭

رقیب وزنی پیدا کن و‌باهاش رقابت کن

رژیم چیزی هست که باید از درون قبول داشته باشی و بهش عمل‌کنی!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سمیه جونم یک سوال من امروز نسکافه خوردم روی خودش نوشته بود ۷۰ کالری ولی داخل برنامه مانکن زدم ...

سلام‌گلم🌸

همون کالری روی پاکتش را حساب کن..

اونی که داخل مانکن هست، فرق میکنه

منم از فردا باهاتون شروع میکنم کمی بهم انگیزه بدین لطفا😍

افرین💪💪💪💪 برای هدفت تلاش کن

آخه میخوام یکی مجبورم کنه واسه لاعری😭

خخخخ ماروهم کسی مجبور نکرده....خودمون میگیریم.سرگروهای جیگر هم کمکمون میکنن و راهنمایی ...شما هم بیای راهنماییت میکنن🥰

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
منم از فردا باهاتون شروع میکنم کمی بهم انگیزه بدین لطفا😍

سرچ کن انگیزه#  

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه ها از وقتی این ده روزه تقریبا شروع کردم ورزش و کالری شماری خیلی احساس سبکی میکنم آخه من تنگی نفس شدید. و سوزش بین دوتا کتف داشتم ک بعد غذا و عصبی شدنم عود میکنه.. اما این چند روزه ک روزانه 1200 کالری و فست و خگخ دارم واقعا واقعا راه نفسم باز تر شده بعدم موقع پیاده روی و حلقه واقعا فکرم آزاده خیلی خوبه شروع کردم با شماها ب لاغر شدن انگیزه دارم 😊دعا کنید فردا تو اعلام سایز کم شده باشه یه چیزایی 😂

@شب_بیدارم   عزيزم چطوری باید سایز اعلام کنیم؟! ☹️

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
قوربونت اره شیر میدم دخترمم میزارم تو کالسکه با خودم میبرم

چن وقتشه

آخه مال من نمی ایسته

یوخ دیدی بعد 20 دقیقه زد زیر گریه ک حوصلم سر رفت... اونوخ تمام 20 دقیقه برگشت باید بغلش کنم

دختر من 7،8ماهشه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍