2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527113 بازدید | 68299 پست
اونوقت ک بودم نبودی الان خونه بابام و با گوشی بابام وارد شدم

اکشالی نداره گلم... یه وقت که بودیم هماهنگ میکنیم❤️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بله عزیزم.من فکر میکردم اشکال از گوشیمه چون خیلی هنگ میکنه الان که شما گفتی فهمیدم از برنامس 

وای منم فکر کردم اشکال از گوشیمه پس خدارو شکر😁

شمام ماک کن مانکن نصب کن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو‌مانکن نداره سبزی خوردن؟؟چون کالری شمار من یه جیز دیگه هس.. هر ۱۰۰ گرم میشه ۳۶تا

۳۶ درسته

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام‌گلم🌸مرسی خوبم😘 گلم اینجوری حساب کن.. خورش مرغ+ هویج‌پخته😉اینجوری راحتتره

باشه عشقم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام سمیه گلی  @سمیه139     بازم سوال دارم  1خارک و رطب تو برنامه کالری شما ...

سلام‌گلم..

سرم شلوغ بود🌸

خرما داره،، اونا را بزن خرما😉

سعی کن که دو‌تا برنامه را باهم مقایسه نکنی... یکیش را انتخاب کن و همه چی را با همون حساب کن گلم.. من همیشه بیشترین کالری را حساب میکنم  که طلبکار بشم ولی‌بدهکار نشم😅

ماهی را گرمی‌ وارد کن اگه ترازو‌داری.. اگه نه لقمه ای.. مثلا هر قاشق سرخالی را ۱ لقمه  حساب کن.. (قاشق پر میشه ۲ لقمه)

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
لیوانی داره و قاشقی خرد شده 😀😀

لیوانی حساب کن..😉

لیوانی حساب کن..😉

سلام. برنج رو باید قاشق سرخالی حساب کنیم؟ آخه برنج قاشق سرخالی خیلییی کم میشه که . چند تا دونه میشه فقط

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
۳۶ درسته

مرسی گلم🌸😘

سلام  همین الان همسرم بستنی خرید وای بستنی ای که دیوونشم اگه یه درصد عضو این گروه نبودم میگفتم یه شب چیزی نیست میخورم باز از فردا رژیم میگیرم ولی از ترس اینکه از بقیه عقب نمونم و سرگروهم دعوام نکنه نخوردم🥰خیلی ممنونم که بهم انگیزه دادین 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
سلام عزیزای دلم...خوبین همگی؟؟؟انشاالله که همه فست و راحتی داشتید تا الان من ناهار فسنجون داشتم ... ...

منم با 650 بستم اومدم خونه مامان نشد با 500 ببندم... ورزشم که هیچی... خلاصه راضی بودم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
[QUOTE=157478007]سلامممممم عسلمممم ببین چه کرده من دیگه خژالت میکشم گزارش بزارم😂😂😂😂میدونستم کاظم ...

عزیزم ناراحت چرا اصلا اشکال نداره

فردا ورزشتو یه ذره بیشتر کن کالریش بسوزه😍😉

منم ۶۰۰کالری زدم امروز😥مقصر هم شوهرم بود

صلواتی برای ظهور
سلام. برنج رو باید قاشق سرخالی حساب کنیم؟ آخه برنج قاشق سرخالی خیلییی کم میشه که . چند تا دونه میشه ...

سلام‌گلم

واسه برنج ... قاشقت را بزن به برنج خیلیی معمولی همون مقدار که روش میاد میشه ۱ قاشق... فقط‌کوه‌‌ درست  نکنی، نصف قابلمه را باهاش نکشیاا😅 (نه خالی نه پر،، متوسط)

واسه چیزای غیر برنجی،، که بخواهی لقمه اش  را حساب کنیم.. میشه قاشق سرخالی..😉

بازم‌میگی، قاشقی، لیوانی ،، اینا دقیق نیستن خیلی.. سعی کن اگه‌امکانش هست ، ترازو‌بگیری😉

مرسی گلم🌸😘

🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

گزارش_راهنما#  

کالری محاز و مصرفی ۵۰۰

کالری سوزی ۶۰۰

———————————-

@sepiiiiiideh  سلام‌گلم.. خوبی؟؟