2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530536 بازدید | 68299 پست
با پنیر 😂پنیر و جا گذاشتم  😐5 بارررر خب گشنم نمیشه دیگه

خب بهتر..با میوه پر میشه عوضش

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     مینا جان اسم من تو لیست نبود. اشکالی نداشت . با همون افزایش می ذاشتی

چرا کذاشتم عزیزم..گوگولی نوشتم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@عروسترکم     سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم لیست کاهش وزن رو اینجا نمیفرستین؟

ن عزیزم تو تاپیک وزن هست

@فندق_فسقلی   سلام سرگروه عزیز خوبین؟ من ترازو نداشتم و نتونستم وزن کنم دیروز نشد بگم ببخشید. ...

سلام عزیزم...بابت وزن ک اخطار اول رو گرفتی

صبحانتو کاملتر بخور تا انرژی روزتو داشته باشی 

ناهار خوب بود اما چرا نون همراه برنج؟ روزی ک پلو داری نهایت ۳۰ گرم نون باید بخوری....و اینکه همراه غذا سالاد سبزی فراموش نشه

با چای قند نخور مضره خرما توتی انجیری کشمشی بخور

💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
درست تک شده بود؟؟ ابی شده بود؟؟؟ چون بعضی وقتا تک ابی نمیشع؟!!!! عیب نداره...چون وزنت را صبح دا ...

باشه گلم اخطار پاک میکنم براشون..چون تو اعلاناتم نیومده بود..من یکشنبه کلن انلاین بودم..شاید هم سایت خراب بوده بازم

هفته دیگه وزنشونو بدن درست میکنم

@yalda818  

@عروسترکم     سلام گل امروز بر طبق وزن جدیدم 1625 کالری خورده شد 😙

سلام گلم.نوششش❤❤❤🙏🙏🙏

سلام عزیزم...بابت وزن ک اخطار اول رو گرفتی صبحانتو کاملتر بخور تا انرژی روزتو داشته باشی  ناه ...

هفته ی بعد صد در صد وزن میکنم مرسی. روزهای قبل صبحانه مفصل تر میخوردم ولی فکر کردم شاید اشتباهه و نون با پلو ۳۰ گرم خوردم سیر نمیشم اخه😄 میگم‌نمیشه پیتزا خورد نه؟😪😪😪. برای بقیه توضیحاتتون مرسی عزیزم چشممممم😘😘😘😘

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
@sepiiiiiideh   @عروسترکم   @فندق_فسقلی   @سمیه1396     سلام ...

مائده😔😔😔😔😔😔😔😔😔فدات شم عزیزم.. یهویی شد؟؟؟؟؟؟

قربونت برم نازگل..خدا ب دل کوچیکت نگاه میکنه حتما و زود زود میری خونه با مامان مائده 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

فدای سرت عزیزدلم 🧡🧡🧡

سلام گلم خوبی میگم عزیزم من امروز نا پرهیزی کردم و شام برنج خوردم اما شامم ساعت ۶بود و تا کالری مجازم ۳۰۰تا دیگه مونده میتونم تا یه ساعت قبل خواب خرمایی یا میوه ای بخورم تا کالریم پر بشه؟؟؟

سلام مهربونم اون مال دیروز بود امروز تا الان 1200😙💪 10 دراز نشست زدم

تعدادشو بیشتر کن عزیزم

کالریتو حتما مجاز بخور

ببخشید امروز از صب داشتم خ‌نه تمیز میکردم🤕🤕