2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525954 بازدید | 68299 پست
سمیه جون  ایا با توجه به ابنکه ما در هفته دو روز فست داریم ممکنه بعد یه مدت استپ بشه وزنمون؟؟! ...

خود فست مث یه شوک عمل میکنه که از استپ جلوگیری‌میکنه..خیلی کم‌پیش میاد که استپ بشیم با این روش.. 

ولی احتمالش هست که مثلا نزدیک ۱۰ کیلو‌کاهش.. ( ویا با بد بستن کالری).... یه استپ کوچیک‌باشه.. که با تغییر تو‌ورزش ها ‌ و مواد غذایی از استپ درمیاییم،، ولی اگه درنیومدی، در مرحله ی اخر، شوک‌میگیرید...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سمیه جون هرهفته با کاهش وزن میزان کالری هم تغییر میکنه؟

نه گلم..

بعد از  هر ۵ کیلو‌کاهش ، ۱۰۰ تا از کالریت کم‌میکنی.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه گلم.. بعد از  هر ۵ کیلو‌کاهش ، ۱۰۰ تا از کالریت کم‌میکنی..

باشه ممنون❤

مهتاب هستم عضو گروهنارنجی قد:۱۷۰ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۸🙂🙂چالش پاییز ۹۹   به امید خدا و اراده خودم موفق میشم خواستن توانستن است🙃🙃
کاهشت مبارک💃💃💃💃 @sepiiiiiideh    👆👆👆👆

مرسی عزیزم  

گروه بنفش؛   وزن شروع ۸۷, هدف اول ۸۰، هدف دوم ۷۵, هدف سوم ۷۰ و هدف نهاااایی ۶۵... چالش پائیزی....استاد تغییر بااش نه قربانی تقدیر  
اره گلم

پس کالری همه ی موادش را حساب و جمع کن و بعدش ببین ۱۰۰ گرمش جقدر میشه😉  اینجوری دقیقتر هس..

ولی اگه‌ تقریبی بخواهی که  فلافل خام را تو‌مانکن بزن ببین چقدر میشه.. 

خود فست مث یه شوک عمل میکنه که از استپ جلوگیری‌میکنه..خیلی کم‌پیش میاد که استپ بشیم با این روش ...

مرسی گل قشنگ 

راستی من با برنامه مانکن کالری شماری میکنم منظور از میوه و سیب زمینی و هویج و.... اندازه متوسطه درسته؟ 

التماس دعای فراوان
مرسی گل قشنگ  راستی من با برنامه مانکن کالری شماری میکنم منظور از میوه و سیب زمینی و هویج و... ...

اره‌ گلم، متوسطه..

هم‌میتونی عددی حساب کنی

و

هم گرمی 😉

عروسترکم#  

و‍زن شروع.       وزن الان.       وزن هدف

۸۹.۴۰۰             ۸۸.۴۵۰.        ۵۸

💪💃💗

گروه قرمز❤ قد ۱۶۰ وزن شروع ۹۰😦 وزن هفته ی قبل۸۶.۵۰وزن فعلی ۸۴.۵۰۰هدف اول ۸۵ من به هدف اولم رسیدمممم💪💝هدف دوم ۸۰هدف نهایی ۵۸😍فک نمیکردم بشه،شد خدا وشکر «خداروشکر💖»  حرف اخر اینکه«خواستن توانستن است»
پس کالری همه ی موادش را حساب و جمع کن و بعدش ببین ۱۰۰ گرمش جقدر میشه😉  اینجوری دقیقتر هس.. ...

چن وقت پیش درست کردم تو فریزر بود

مانکن فلافل فقط داره. 

همونو میزنم دیگه😑

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
چن وقت پیش درست کردم تو فریزر بود مانکن فلافل فقط داره.  همونو میزنم دیگه😑

بزن🙃