2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست

سلام دوستان اینجا باید وزنمونو بگیم؟

مهتاب هستم عضو گروهنارنجی قد:۱۷۰ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۸🙂🙂چالش پاییز ۹۹   به امید خدا و اراده خودم موفق میشم خواستن توانستن است🙃🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومی من هنوز ترازوم به دستم نرسیده.میشه این هفته نگم هفته بعد وزنمو بگم؟؟

گلم‌اگه‌بیرون هم‌نمیتوتی  بری‌( داروخونه یا پایگاه بهداشت) اشکالی نداره..

هفته ی بعد  حتماااا وزن بده...

ولی الان به سرگروهت اعلام کن که نمیتونی وزن بدی تا اخطار نخوری😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام دوستان اینجا باید وزنمونو بگیم؟

سلام

مگه توضیحات را نخوندی😐

هر یکشنبه قبل ساعت ۳ .. بعدش لیست بسته میشه 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

💛🧡❤️💜💚💙💛🧡❤️💜💚🧡❤️

بچه هااااا ی عضو 

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

شرایط: ناشتا،، بعد از wc

اینو‌ اولش بزنید

وزن#  

همینجا ، اینجوری وزن بدید:👇👇👇👇

وزن شروع             وزن الان             وزن هدف    

x                      x                      x

از هفته ی بعد اینجوری میشه:👇👇👇یا اگه از قبل شروع کردید

وزن شروع       هفته قبل         الان        هدف  

x                   x               x                      x

۳ روز اول دوره و روز قبلش وزن نکنید 🩸 ولی اعلام کنید

👈👈👈در اخر هم سرگروهتون را تک‌کنید..

❌❌❌تا قبل ساعت ۳ بعد از ظهر باید وزن بدید، بعد از اون دیگه قبول نیست و اخطار میگیرید❌❌❌ ۲ بار اخطار باعث حذفتون میشه...

(((اعلام وزن قبل از یکشنبه هم قبول نیست.😉)))

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

اگه کاهش نداشتید، اینجا را بخونید.👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5054494/چالش-پاییزیِ-زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار?postId=156027706

سلام مگه توضیحات را نخوندی😐 هر یکشنبه قبل ساعت ۳ .. بعدش لیست بسته میشه 

باشه عزیزم مرسی

مهتاب هستم عضو گروهنارنجی قد:۱۷۰ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۸🙂🙂چالش پاییز ۹۹   به امید خدا و اراده خودم موفق میشم خواستن توانستن است🙃🙃
سلام میتونم الان بهتون اصافه بشم؟ 

سلام‌گلم

امضای استاتر را بخون🌸

نوش جونت❤🙏

سلام امروز وزن کشی بود ولی من بعدصبحانه یادم اومد .وزن کردم :۹۸۴۰۰ بودم

همراه تاپیک بامدادخمار....وزن اولیه:۹۸/۵۰۰   وزن هدف:۶۵😍 راجب اسمکاربریمه😍☺خیلی ها کیدا را فراموش کردن...کیدا یک شاهزاده نترس و جنگجوهست که آتلانتیس و مردمش را نجات داد و در آخر به ملکه جنگجوی شجاعی تبدیل شد.  کاربرسال۹۷هستم اون یکی کاربریمم هست ولی ترجیح دادم ناشناس باشم😅💜