2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529065 بازدید | 68299 پست

سلام دوستان اینجا باید وزنمونو بگیم؟

مهتاب هستم عضو گروهنارنجی قد:۱۷۰ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۸🙂🙂چالش پاییز ۹۹   به امید خدا و اراده خودم موفق میشم خواستن توانستن است🙃🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومی من هنوز ترازوم به دستم نرسیده.میشه این هفته نگم هفته بعد وزنمو بگم؟؟

گلم‌اگه‌بیرون هم‌نمیتوتی  بری‌( داروخونه یا پایگاه بهداشت) اشکالی نداره..

هفته ی بعد  حتماااا وزن بده...

ولی الان به سرگروهت اعلام کن که نمیتونی وزن بدی تا اخطار نخوری😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام دوستان اینجا باید وزنمونو بگیم؟

سلام

مگه توضیحات را نخوندی😐

هر یکشنبه قبل ساعت ۳ .. بعدش لیست بسته میشه 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

💛🧡❤️💜💚💙💛🧡❤️💜💚🧡❤️

بچه هااااا ی عضو 

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

شرایط: ناشتا،، بعد از wc

اینو‌ اولش بزنید

وزن#  

همینجا ، اینجوری وزن بدید:👇👇👇👇

وزن شروع             وزن الان             وزن هدف    

x                      x                      x

از هفته ی بعد اینجوری میشه:👇👇👇یا اگه از قبل شروع کردید

وزن شروع       هفته قبل         الان        هدف  

x                   x               x                      x

۳ روز اول دوره و روز قبلش وزن نکنید 🩸 ولی اعلام کنید

👈👈👈در اخر هم سرگروهتون را تک‌کنید..

❌❌❌تا قبل ساعت ۳ بعد از ظهر باید وزن بدید، بعد از اون دیگه قبول نیست و اخطار میگیرید❌❌❌ ۲ بار اخطار باعث حذفتون میشه...

(((اعلام وزن قبل از یکشنبه هم قبول نیست.😉)))

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

اگه کاهش نداشتید، اینجا را بخونید.👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5054494/چالش-پاییزیِ-زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار?postId=156027706

سلام مگه توضیحات را نخوندی😐 هر یکشنبه قبل ساعت ۳ .. بعدش لیست بسته میشه 

باشه عزیزم مرسی

مهتاب هستم عضو گروهنارنجی قد:۱۷۰ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۸🙂🙂چالش پاییز ۹۹   به امید خدا و اراده خودم موفق میشم خواستن توانستن است🙃🙃
سلام میتونم الان بهتون اصافه بشم؟ 

سلام‌گلم

امضای استاتر را بخون🌸

نوش جونت❤🙏

سلام امروز وزن کشی بود ولی من بعدصبحانه یادم اومد .وزن کردم :۹۸۴۰۰ بودم

همراه تاپیک بامدادخمار....وزن اولیه:۹۸/۵۰۰   وزن هدف:۶۵😍 راجب اسمکاربریمه😍☺خیلی ها کیدا را فراموش کردن...کیدا یک شاهزاده نترس و جنگجوهست که آتلانتیس و مردمش را نجات داد و در آخر به ملکه جنگجوی شجاعی تبدیل شد.  کاربرسال۹۷هستم اون یکی کاربریمم هست ولی ترجیح دادم ناشناس باشم😅💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز