2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526704 بازدید | 68299 پست
چه حالب بیا رقیب بشیم انگیزه بگیریم  امروز وزنتون چند شد ؟

باشه گلم

وزن امروزم شده 72.500

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای‌چه خوشگل و‌رنگارنگن😍😍😍😍😍 به سلامتی.. مغاز ه ی خودتوو زدی گلم؟؟؟؟

قابلتو نداره عزیزم 

راستش من و دختر عمم شریکیم 

سرمایه من کمتره 

صبح من میام عصر اون هم از خونه موندن بهتره هم ی سودی میکنم

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
سلام عزيزم ، من اين هفته كالريمو كلا رو ١٢٠٠تا ١٤٠٠ بستم، ولي اصلا كاهش نداشتم، اين هفته ميخوام ورزش ...

سلام خوشگلم😘باشه تمام سعیتوبکن اینهفته 💪💪💪

گزارشم بزار حتماً وگرنه دعوات میکنم😈😈😈هفته بعدازت کاهش میخوام کربوکم پروتئین بیشترآب ۸لیوان حتماً ورزشم که حتماً ااا💪💪💪

ببین به کاهش وزن اصلا فکر نکن با برنامه برو جلو و ذهنت مشغول وزن نکن  من اصلا فکرش نمیکردم وز ...

خیلی خوشحال شدم از اشناییت اینکه توام مث من دانشجویی و مجردیو میتونیم مث دوتا دوست خیلی خوب جلو بریم اسمتون چیه

منم کالری مجازم ۱۵۶٠ از امشب بیا باهم پیش بریم گزارش بدیم انگیزه😍

ورزش میکنی یا همون درسومیخونی دیگه نه

ولی خیلی خوب کاهش داشتی

سلام آسنات جون...من امروز.خیلی خوشحالم...چون هم خودم هم دخترم با رژیم...ورزش...کالری شمار...توی یک هفته...پونصد گرم من...چهارصد گرم دخترم وزن کم کرده....😁😁با قدرت ادامه میدیم💪🏻

@آسنات99  

🍁چالش پاییزی بامداد خمار🍁گروه آبی💙 وزن الان ۷۶....هدف ۶۸..........میشه...چون من میخوام😎
قابلتو نداره عزیزم  راستش من و دختر عمم شریکیم  سرمایه من کمتره  صبح من میام عصر ا ...

اره بابا .. عالیه👌👌👌

افرین👏👏👏👏👏👏👏

خدا برکت بده  به کارتون...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

💛🧡❤️💜💚💙💛🧡❤️💜💚🧡❤️

بچه هااااا ی گلم

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

شرایط: ناشتا،، بعد از wc

قبلش اینو‌بزنید

وزن#  

همینجا ، اینجوری وزن بدید:👇👇👇👇

وزن شروع             وزن الان             وزن هدف    

x                      x                      x

از هفته ی بعد اینجوری میشه:👇👇👇یا اگه از قبل شروع کردید

وزن شروع       هفته قبل         الان        هدف  

x                   x               x                      x

۳ روز اول دوره و روز قبلش وزن نکنید 🩸 ولی اعلام کنید

👈👈👈در اخر هم سرگروهتون را تک‌کنید..

❌❌❌تا قبل ساعت ۳ بعد از ظهر باید وزن بدید، بعد از اون دیگه قبول نیست و اخطار میگیرید❌❌❌ ۲ بار اخطار باعث حذفتون میشه...

(((اعلام وزن قبل از یکشنبه هم قبول نیست.😉)))

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

اگه کاهش نداشتید، اینجا را بخونید.👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5054494/چالش-پاییزیِ-زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار?postId=156027706

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گلم  ( یا شوهرت اگه هست، اول اون برو‌رو ترازو)  و یا یه جیز  سنگین دستت بگیر و‌ ...

ممنون عزیزم😍😍😍.دستتون درد نکنه.💋💋💋

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

سلام سرگروه جان @آسنات99  

وزن شروع ۸۳

وزن هفته ی پیش  ۷۵

وزن این هفته ۷۴/۵۰۰ 

وزن هدف  ۶۵

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
باشه هزیزم وزن کشی یاااادم رفت😑😂 وزنم رو الان دیدم۶۰/۴۰۰بود ولی دیشب وزن کردم۵۹/۳۰۰بود نمیدونم و ...

سلام گلم 😘یباروزن اونم صبح یکشنبع😈😈😈همینومیزارم تاهفته بعدببینیم چه میشه🌼🌼🌼