2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526704 بازدید | 68299 پست
آها...خب منو ریپلای نکردی😉

عزیزم من خیلی ناراحتم با اینکه خیلی رعایت کردم و ورزش هم داشتم بازم چاق شدم 😭😭😭😭

البته امروز موعد پریودمه  کلی لباس هم تنم بود چون رفتم بهداشت وزن اولیه ۸۰

وزن فعلی 🎈

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم بعضی وقتها ترازو کمتر هم نشون میده بعد دوباره میرم بیشتر میشه. به نظر شما ترازو مشکل داره؟

همیشه یجای مشخص ترازوت روبزارسرامیک باشه بهتره قبلشم بایچیزدیگه امتحانش کن زیادم خودتووزن نکن خوشگلم😘😘

بچه ها یه سوال اگه زیاد وزن کم کنیم توی هفته امکانش هست وزن بدن زود برگرده؟ من ۱.۶۰۰ وزن کم کردم از ...

گلم هفته های اول شروع رژیم، چون به بدن شوک‌وارد میشه،، این مقدار کاهش عادی هس.. کم کم ، کاهشت نرمال میشه..

به طور‌میانگین ۵۰۰ گرم تا ۱ کیلو در هفته عادیه...

البته بستگی به متابولیسم بدن و‌مقدار رعایت رژیم‌و‌ورزش‌هم‌داره..که میتونه کمتر یا بیشتر بشه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ددیییشبببب😂😂😂چ سریییییع😂حالا پسره یا دختره😂

بی‌بی چک زددددم صبح هنوز به خودش نگفتم 🤣🤣🤣😍😍😍آخه اونجوری صبح هل هلی میزد میرفت حال نمیداد میخوام شب بگم مفصللللل بزنهههه🤣🤣🤣🤣 والا هنوز جنسیت معلوم نیست اما خدا کنه دختر باشه اونجوری دسته بزن هرررووز کتک میزنه 😍😍🤣🤣🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐😐😐😐

عزیزم من خیلی ناراحتم با اینکه خیلی رعایت کردم و ورزش هم داشتم بازم چاق شدم 😭😭😭😭 البته امروز مو ...

😑😑😑

توی دوره، وزن کردن ؟؟؟!!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نبابا پ هستم

خوب منم 🎈 شدم🤣🤣🤣🤣🤣

در عوض هفته آينده يه كاهش خوب داريم😁😁😁

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛
سلام خوشگلم😘😘آفریننن به تومادرنمونه😍عالیهههه👏👏👏بدون ورزش این بودی باورزش چی میشه💃💃💃کاهشت مب ...

😘😘😘😍😍😍😍😍فداتشم انرژی مثبت من

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

باشه عزیزم  دوباره چاق شدم اومدم اینجا تا انگیزه بگیرم ازتون  صبح رفتم رو ترازو 73بودم م ...

حتما میشی💪💪💪

منم امروز تو پریودم اعصابم خورده

وای من رفتم رو ترازو شوک شدم عکس گذاشتم ببین

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید