2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526786 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن اولیه ۷۴   وزن هفته قبل ۶۸   وزن الان ۶۷   وزن هدف ۵۶ @شب_بیدارم    

باریکلا عالی بودی عزیزدلم 🧡🧡🧡 خسته نباشی عزیزجان💪🏻💪🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
ممنون حتما  کنار شماها انگیزه گرفتم 😍😍

همینا.میخایما#  💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@شب_بیدارم     وزن شروع ۷۸.۲۰۰ وزن این هفته ۷۷.۳۰۰ هدف ۶۳  900 g کاهش داشتم 😍😍 ...

به به ببین خانم چه کرده عالیه عزیزم خسته نباشی💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡🧡👌🏻👌🏻👌🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام سلام من اومدم 😍😍 وزن اولیه 71  وزن این هفته 69400💃💃 وزن هدف 62 خدایا شکرت😍😍 من م ...

سلاممم سلام خوش امدی عزیزممم😘😘به به باریکلااااا👏👏👏👏👏کاهشت مبارکککک وپایدار😍دهه ۶۰شدنت مبارکترررر💃💃💃💃💃💃💃خیلی ذوق میکنم باخوشحالیتون عشقای من😍😘😘

قرص نیس مث چای تی بگ هم نیستا.حس میکنم شکمم باد کرده نمی‌دونم دیگه بخاطر اونه یا بخاطر پری.از دیروز ...

باور کن منم موندم 😥😥

مواد غذاییتم یخورده متنوع تر کن تخم مرغ کمتر بخور ببین چجوریه تاثیرش

@مرباجونی     @آسنات99 ‍   @سمیه1396 ‍   @taniya1400   ...

سلام عزیز مهربون 😘😘😘😘😘

احتمالا برا همین چیزاس که میخوری نگران نباش حتما سایزت کمتر شده ، اینایی که میخوری یبوست نمیاره؟

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
@فندق_فسقلی       سلام گلم من سه روز پیش باید پری میشدم ولی نشدم😐😐😨 وزنمو ...

سلام عزیزم...وزنت کاذبه مطمعن باش بیشتر کاهش داشتی😉🐥🐥

کاهشت مبارک باشه✨✨💛💛💛💛💛

ایشااااااااالا😍

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه هااا من عاشق  روزای یکشنبه  و ۱۰ هر ماه  هستم...❤️❤️❤️❤️

فقط دوست دارم بیام وو وزناتون و سایزاتون را بخونم😂😂😂

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸