2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529430 بازدید | 68299 پست
😍😍🤩🤩

گلم با این کاربری هماهنگ شو. 👇👇👇از بچه های چالش قبل هستن.. کارش درسته👌تفاهم وزنی هم‌که دارید😉

@بانوباران   گلم رقیب میخاستی👆👆👆، برات یه رقیب اوردم، چه رقیبی..

به پای هم لاغر شید💐🦾

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کالریمون یکیه منم همونم

من معمولا ٧٠٠ تا ١ كيلو هفته هاي بدون زياد خوري كم ميكردم 

وزن اوليه ام ٩٧ بود 

الان ٨٣.٩٠٠ 

ايشالله ادامه بدم و غول چاقي درون بدنم  رو بُكشم🤓🙈

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
اوه شما مثل مني منم امروز از سميه جان ميپرسيدم چه كار كنم وحشت دارم ازش 

😅😅من زخم خوردشم اخه مدتی هست رژیمم ولی تا حالا نخوردم دیگه با این چالش دل دارم‌میزنم به دریا یه شب در میون میخورم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
من معمولا ٧٠٠ تا ١ كيلو هفته هاي بدون زياد خوري كم ميكردم  وزن اوليه ام ٩٧ بود  الان ٨٣. ...

خیلی عالی پیش رفتی ادامه بده منم از این ب بعد باهاتم باهم پیش بریم نتایج عالی ببینیمم

ورزشم میکنی

من میکنم

@فندق_فسقلی      @taniya1400       @مرباجونی    

@سمیه1396    سلااااام عشقای من😘😘

گزارش#  ص.تخم مرغ آبپز.نصف گوجه.۱خیار۸۴

ن.۷۷گ عدس پخته بدون روغن +قارچ کبابی+خیار۱۲۶

ش.بادمجان کبابی ماست۱۰۵

میانوعدها.۷گ زردآلوخشک.۷گ بادام درختی.۱۰۰گ سیب.۱فنجان شیرنسکافه بدون شکر۱۵۱

کالری مجاز۵۰۰مصرفی۴۶۹

ورزش.۴۵مین پیاده روی.۲۰×۳شنای دیوار.۲۰×۳چرخش روسی.۲۰×۳حرکت چوب💙💚💜♥💛

خیلی چت میکنیناااا 😐😒😒😒 چرا هیشکی به من نگفت بیا تاپیک باز شده؟!     این چه جور انگ ...

باید خودت فعال باشی ...شروع چالش از اول‌مهر‌ بودااا...😑

بپر‌  واسه خودت یه رقیب وزنی دست ‌‌و پا کن (امضای بچه ها را چک‌کن) و باهاش هماهنگ شو.. اینم واسه انگیزه ات😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@فندق_فسقلی       @taniya1400       @مرباجونی     @س ...

سلام‌گلم🌸

مث همیشه کارت بیسته💯 👌👌👌

باید خودت فعال باشی ...شروع چالش از اول‌مهر‌ بودااا...😑 بپر‌  واسه خودت یه رقیب وزنی ...

موچکرم 

آخه فکر می کردم اون سر گروهمون مثل راهنمای قلم چی دوران کنکور، همچنین پیگیری کنه و حواسش به خورد و خوراکم باشه دعوام کنه         

سمیه جان یه سوال تو هر گروه چند نفر عضو هست؟؟😘🧡🧡

گلم فرق میکنه هر گروه..

گروه ها  از ۳۵ هست تا ۱۰۰ نفر‌

کلا تو‌تایپک هم‌تقریبا ۴۳۰ نفر‌عضو‌هستن..😉