2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526743 بازدید | 68299 پست
عجقم بیا رقیب شیم

سلام عزیزم همه ی مو نارنجی ها فردا روی وزنه میرن قرار از روی ترازو عکس بدن من با همه رقابت سخت دارم تو فردا از روی ترازو عکس باید بدی فراموش نکن

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
سلام عزیزم. بلخشید من دو روز آخر هفته چون همش مهمونی بودیم یکم از کالری که باید بیشتر مصرف کردم بعد ...

سلام گلم

همین کارت اشتباههه.. فست کرفتن یعنی  جیزای کم کالری و سیرکننده بخورم نه اینکه گشنگی بکشیم!!!

برو یه غذا ی کم کالری  با سبزیجات بخور... با خرما که نمیشه سیر شد..  خرما را جای میان وعده ات با چای  بخور..

توضیحات صفحه اول یه نمونه غذایی فست هست، اونو‌هم ببین

ماه اولِ رژیم ، فست اجباری نیست و هم میتونی با ۷۰۰ شروع کنی!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه تو که میخوای ههمونو زخمی کنی😬🤪🤪

خدایی از 105کیلو رسیدم به 77 با کالری شماری و ورزش نذاشتم بدنم شل بشه با ورزش و ماساژ یخ بعد ورزش حتما صورتمو با یخ ماساژ میدم البته 8ساله صورتمو با یخ میوه ای ماساژ میدم 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

@آسنات99  

@سمیه1396  

@مرباجونی  

@taniya1400  

سلام علیکم برید کنار گشنمه 🤤🤤🤤🤤😘😘😘😘

گزارش#  

🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦

🌺صبحانه: یه قاشق از اون حلوای حال بهم زن+دمنوش=72 کالری

🌺ناهار: خوراک لوبیا + کاهو =192 کالری

🌺شام:یه تخم مرغ آبپز =80 کالری

🌺میانوعده: موز + دمنوش=84کالری

🌱کالری 434🌱

☘️8لیوان آب

☘️چرخش روسی

☘️حرکت چوب

☘️شنای دیوار

☘️پیاده روی ترکیبی

☘️چالش پا

🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦🦩🐦

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سميه جان دو ماه پيش دكتر بودم زينك پلاس و اهن بهم داد گفت هم كم خوني هستي شديد هم بايد زين ...

سلام گلم..

تعدادِ مصرفت را طبق تجویز دکترت استفاده کن،،، و میتونی شب قبل خواب بخوریش..

اون موقع که وزنت اومد بالا موقع مصرفش،،، رژیم‌و ورزش داشتی؟؟؟؟

رژیم و ورزش را رعایت کنی، وزنت بالا‌ نمیاد...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اخه من بعد ورزش یه لیوان شیر میخورم

نباید بخوری... تا ۱ ساعت بعد ورزش جز اب چیز دیگه نخور... اگه بخوری ، بدنت حجم میگیره.. کسایی که میخان چاق بشن، بعد ورزش میخورن...

ماشاالله به اراده ت💪💪💪💪

گل منی شماها هم می تونید با توکل به خدا

عزیزم ی سوال نون تست و بخاطر کالری میخوری؟کالریش پایینه؟یا کلا همیشه نون تست میخوری؟

سلام

نان تست جو میگیرم

که هم ارد سفید نیستش

و هم سیر کنندگی بالایی داره

و اینکه قبل از رژیم سنگگ و بربری بود ولی حالا نون تست جو میخورم از سه شنبه هست

و در کل تصمیم دارم این 3 ماه رو از همین نون استفاده کنم

سلام ،عزیزان با فست در چه حالین؟بیاید بگید امروز تا الان چی خوردید چند کالری؟ من که اولین بارمه فست ...

من هنوز ناهار نخوردم.تا الان ۲۱۶تا😶

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
نباید بخوری... تا ۱ ساعت بعد ورزش جز اب چیز دیگه نخور... اگه بخوری ، بدنت حجم میگیره.. کسایی که میخا ...

دقیقا 

@آسنات99     @سمیه1396     @مرباجونی     @taniya1 ...

سلام گلم🌸

خخخخ گشنه چرااا.... 

برو یه هویج بخور ،، خیلی خوب سیر میکنه👌👌👌

رژیمی_نمونه#  👏👏👏👏