2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525880 بازدید | 68299 پست
باشه   مرسی گزارش میدم یه هفته تا اشتباهاتمو بگید روز فست برنج و نان میشه خورد ناهار؟

گزارش#   رو بزن نمونه های فست رو پیدا کن واست برنامه شه و ایده.....

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
میشه نان خورد و برنج ولی چون اصول ما نهایت در هفته سه بار برنج خوردنه سعی کن روزای غیر از فست برنج و ...

مربا از صبحونه هم حذف کنم؟ بیسکوییت سبوس دار رژیمی . نان کاک رژیمی هم حذف؟ ساقه طلایی

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@سمیه1396   @دیانا24   بیاید ک صفحه رنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

ببخشید خانوما.. من میتونم تو این سه ماه 18 کیلو کم کنم؟ 

هر ماه 6 کیلو یعنی.... 

@عروسترکم

@ژوانا98

@بارانبانوو  

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
مربا از صبحونه هم حذف کنم؟ بیسکوییت سبوس دار رژیمی . نان کاک رژیمی هم حذف؟ ساقه طلایی

حذف نکن تا میتونی محدودش کن عزیزم جاشونو ب مواد غذایی سالمتری مث مغزها آجیل ها توت خشک کشمش خرما عسل بده تا ولع چیزای شیرین خوردنت بخابه...نتیجه اشم میبینی

ببین تصمیم گرفتی پاش بمون بقرآن منم مث شما از خیلی چیزایی ک ی مدت طولانی عشقم بودن و مصرف میکردم گذشتم نتیجه اشم دیدم و الان خیلی خوشحاالم...من عاشق ویفر و پفک و بستنی بودم شدید تا جایی ک سرگروهم میگفت بخور اما کم در هفته ی بار اونم کم ولی دیدم بی فایده اس کللا گذاشتم کنااار شاید باورت نشه کیک تولده خودم و شوهرم و پسرمم لب نزدم با افتخخخاااار پشیمونم نیستم....

من شنیدم محصولاتی ک ب اسم رژیمی تو بازار میفروشن اونقدرا هم ک ما فک میکنیم رژیمی نیستن بخور ولی کم خیییلی کم.......😎😎😎

حذف نکن تا میتونی محدودش کن عزیزم جاشونو ب مواد غذایی سالمتری مث مغزها آجیل ها توت خشک کشمش خرما عسل ...

سلام

ببخشید از شما میپرسم

چرا بعضیها گزارش میدن؟

مگه تو صفحه اول و دوم ننوشتن گزارش نداریم؟😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
حذف نکن تا میتونی محدودش کن عزیزم جاشونو ب مواد غذایی سالمتری مث مغزها آجیل ها توت خشک کشمش خرما عسل ...

حتما همین کارو میکنم. مرسی راهنماییت چقدر دلنشینه عزیزم . 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

عزیزم.؟؟؟ 

ببخشید. دیدم آنلاینی 😂❤️

میگم تا اخر این سه ماه من میتونم 18 کیلو کم کنم؟ هر ماه 6 کیلو یعنی.. 

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
سلام ببخشید از شما میپرسم چرا بعضیها گزارش میدن؟ مگه تو صفحه اول و دوم ننوشتن گزارش نداریم؟😁

خب دوس دارن که کامل باشه. منم نمیدادم. قرار گذاشتم که بدم از این به بعد

و اینکه بدونن چیا خوردن