2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529430 بازدید | 68299 پست
خیلی ..گاهی خودم خندم میگرفت 😅

چه تک بازاری بود😂😂😂😂

از این تکدون به اون تکدون...😆😆😆😆

تکدون همه ترکیده بود...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خدا نکنه ،، رژیمی نمونه منی🌸 با این اراده ی طلایی و نظم عالیت، حتماااا به وزن هدفت میرسی👌👌 ...

شما لطف داری عزیزدلم 😍😍😍😍😍

انشااله🙏🙏🙏🙏🙏🙏

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رقیب میطلبم اهای ایهالناس💪💪💪😅😅😅😅😅😅💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 ۷۶.۵۰۰ هستم  هدفم & ...

👌👌👌 فعال هستیااا..

گلم ، میتونی امضای بچه ها را هم ببینی،، کدومشون به وزنت نزدیکه، خودت ازشون خاستگاری کن😅😅😅😅 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 خوبه.. خیالم راحت شد... باید طلایی شدنِ سبزیایی قدیمی را ببینماااا🤨💪

انشاا...عزیزم امروزقرمه کردم جاااااات خالی.واااای دلم میخادیه کاسه بزرگ بخورم باروغناش😂

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
میخواستم بهم چند تا چالش معرفی کنید برای ورزش .چون به خاطر کرونا دلم نمیخواد برم بیرون از خونه 

اقا من ۱۳ کیلو‌کم کردم.. اونم‌ تو‌خونه...

پس حتما نباید باشگاه باشه..

برای چه قسمت هایی میخواهیی؟؟؟؟ یه شرح حالی از خودت بده😉

خانما. 

من رقص بلد نیستم. ولی خیلییی دوس دارم. 

با رقصیدن هم میشه لاغر کرد؟ ورزش حساب میشه؟ 

من الان 80 کیلو ام عیب نداره که برقصم؟ 

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
شما لطف داری عزیزدلم 😍😍😍😍😍 انشااله🙏🙏🙏🙏🙏🙏 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

موفق باشی..💪💪💪💪💪💪

پیش به سوی طلاییی شدن🏆🏆🏆🏆 منتظر خبرش هستماا😉

گزارش#  

@شب_بیدارم  

@هانااااااااااااااا  

برنامه امروزم بسته شد و به کمک شما و به لطف خدا خوب پیش رفت.

اول صبح ی برنامه غذایی نوشته بودم که تو طول روز تغییراتی کرد. 

ورزش ~ نیم ساعت پیاده روی معمولی

۱۰۰ تا طناب زدم

۲۰ تا هم دراز نشست

فقط وقتی طناب زدم بعدش پشت ساق پام گرفت. تو اینجور مواقع باید چه کنم؟؟؟

الحمدلله علی کل حال

سلام فردا که روز خام خواری اگه اجازه چای خوردن نداریم پس آب جوشیده هم ممنوع یه راهکار بدید لطفا چون من آب شیر رو نمیتونم بخورم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
انشاا...عزیزم امروزقرمه کردم جاااااات خالی.واااای دلم میخادیه کاسه بزرگ بخورم باروغناش😂

بر نفس أماره لعنت😂😂😂😂😂 

سلام خانمی گل برای فردا ناهار و شام چه غذای رژیمی پیشنهاد میدین

سلام

من فردا ناهار میخوام ۶ تا میگو بخار پز کنم با سالاد و یه نون تست

شامم سیب زمینی و تخم مرغ ابپز با سالاد

اقا من ۱۳ کیلو‌کم کردم.. اونم‌ تو‌خونه... پس حتما نباید باشگاه باشه.. برای چه قسمت هایی میخواهی ...

همه جامو میخوام لاغر کنم. دیگه حساب کنید باید نزدیک ۲۰ کیلو لاغر شم ران ها و سینه هام بیشتر اذیتم میکنن ب اسن و شکمم که😥😥😥

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙