2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 515262 بازدید | 68299 پست

@sepiiiiiideh   جون یکلمه بگو هستی یانه 🤔 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

@آسنات99    

دوباره پیام میدم دفعه پیش تگ نشد

وزن الان73

وزن هدف63

قد168

افتخارهمراهی میدید؟

جاتون خالی عضو چالش مادام العمر کاهش وزن با مدیریت بامدادخمار هستم،،، عضو گروه سبز،،، قد168،،، وزن شروع 63،،، وزن این هفته 61.5،،،هدف 59   اینم بگم که تو چالش پاییزی ده کیلو کم کردم   چربیه سنگ که نیست آب میشه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

سانسوریا 

قد۱۶۰

وزن اولیه ۹۰

گ روه قرمز 

@عروسترکم    

گروه قرمز❤ قد ۱۶۰ وزن شروع ۹۰😦 وزن هفته ی قبل۸۶.۵۰وزن فعلی ۸۴.۵۰۰هدف اول ۸۵ من به هدف اولم رسیدمممم💪💝هدف دوم ۸۰هدف نهایی ۵۸😍فک نمیکردم بشه،شد خدا وشکر «خداروشکر💖»  حرف اخر اینکه«خواستن توانستن است»
عروستركم رو تگ كن گلم ببينه پيامتو

بلد نیستم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2804
2805
@شب_بیدارم ‍  من چرا نمیتونم تگ کنم

منم  می خوام شب بیدار تک کنم نمیشه

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

@مرباجونی  

سلام سرگروه جان 

زهرا هستم یبار از وزن 78 اومدم رو 59 الانم میخوام تا 55 برم 😍😍😍

اسم منم بنویس

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
2801