2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525893 بازدید | 68299 پست

سلام من الان هفت کیلو کاهش وزم داشتم در یک ماه گذشتع ۱۲۲ بودم الان ۱۱۵

دعام کنید کم نیارم رزیم ادامه بدم البته عضو گروها نیستم هر چع تلاش کردم نشد عضوروه قرمز بشم

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید آسنات جون .قربونت برم که منو یادت بود بخدا یه مشکل بزرگی داشتم که اعصاب منو و شوهرم دو هفته ...

خدانکنه عزیزم🌼خداروشکرکه مشکلت حل شد🙏دیگه سعی کن غیبت نداشته باشی اگرم کاری پیش امدفقط قبلش بهم بگوبرات اخطارنزارم موفق باشی💙💙🌼

خدانکنه عزیزم🌼خداروشکرکه مشکلت حل شد🙏دیگه سعی کن غیبت نداشته باشی اگرم کاری پیش امدفقط قبلش بهم بگ ...

سلام اسنات جان من این هفته اصلا وزن کم نکردم و همون ۷۲ بودم البته تو شیردهی هم هستم و کالری ۱۵۰۰مصرف میکنم و روزی یه ربع هم حلقه میزنم

البته احساس میکتم سایزم کم شده

فقط خدا

من دیروز وزن کردم ولی دارم ثانیه شماری میکنم تا یک شنبه بیاد 😂

@صدف_20  

@شب_بیدارم  

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@شب_بیدارم  

عزیز چرا میخوام پیام بدم ب شما نمیشه

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

مردم آزاری کردن😁😁 حتما حتما اصلا قطع کاربریشون میکنم😬❌

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی یار  یه توکِ پا بیا  کارت داریم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نی نی سایت من هنوز قاطیه ب سختی کار میکنه...صفحه ب زور باز میشه...پستامم ب زور ارسال میشه

باز بهتر شده.. دیشب یه وضعی بود🤢🤢🤢

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸