2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه هم پشتیبان دارن، باید تموم وقت با اون در ارتباط باشی، البته خودش همش پیام میده و احوال و شرایط ه ...

من پشتیبان هم ندارم‌

عجیبه برام واقعن 

من دوره اول ۶ ماه پیش برنامهرغذای بهم دادن خوب بود 

ولی رفتیم مسافرت یکماهه و دیگه ادامه ندادم 

اونموقع هم پشتیبان داشتم 

ولی این دفعه برای بارداری دوباره بهشون اعتماد کردم رژیم خواستم که اینطوری کردن نه میوه تو برنامه داشتم نه پشتیبان دارم 😑😑

ترازو میخواد ندارم وزن نون ومیوه وگوشت واینا

نون به اندازه کف دستت تنظیم کن 

مقدار مایعات مثل سوپ و آش دقیقا میشه ملاقه کوچیک نه متوسط 2تا و نصف

15تا قاشق برنج 

میوه هم یدونه به هر سایزی هست بدون پوست بخور

خاک برسر کن غم ایام را ....
من پشتیبان هم ندارم‌ عجیبه برام واقعن  من دوره اول ۶ ماه پیش برنامهرغذای بهم دادن خوب بود& ...

خیلی خیلی عجیبه!

یه جای کار میلنگه!!!

ما که از بهمن پارسال تا الان باهاشونیم، پشتیبان شده یکی از اعضای خانواده... هر تغییر و عکس العملی تو بدن واسه مامانم پیش بیاد، با پشتیبان هماهنگ میکنیم، اونم بعضیاش که ننیدونه رو میره از دکتر میپرسه، میاد میگه دکتر گفت فلان کارو انجام بده!!

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
خیلی خیلی عجیبه! یه جای کار میلنگه!!! ما که از بهمن پارسال تا الان باهاشونیم، پشتیبان شده یکی از ا ...

منم پشتیبان ندارم البته تازه گرفتم شاید بعد بیاد ولی میرم تو پرونده بعدش پاینش میزنه پشتیبانی روش میزنم چیزی بالا نمیاد 

خاک برسر کن غم ایام را ....
منم پشتیبان ندارم البته تازه گرفتم شاید بعد بیاد ولی میرم تو پرونده بعدش پاینش میزنه پشتیبانی روش می ...

لینک پشتیبانی به تلگرام وصلت میکنه، باید وقتی رو لینک میزنی تلگرامت بدون مشکل و سریع باز بشه تا صفحه پشتیبان بیاد

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹