2777
2789
من که پول پای رژیم نمیدم ولی قرص زیره و لیمو باریج گرفتم غذا هم خودم کم میخورم،،ورزشم میکنم

قرص زیره و اینا نازایی میاره

کلا خوردن زیره زیاد نازای و خیلی مشکلات دیگه میاره

خاک برسر کن غم ایام را ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش تبلیغه 

برنامه مضخرفشون  رو هم بعد ده روز معطلی فرستادن

من گفتم بهشون باردارم 

بعد میانوعده هیچی برام نوشته 

میوه که اصلن 

مگه میشه یه زن باردار میوه نخوره ؟؟ 

فقط صبحانه 

ناهار 

شام 

براشون پیام فرستادم اصلنم جواب ندادن که چرا میوه ندارم تو برنامه ام  

لیمومی یه رژیم فوق العاده س و واقعا من ازش راضیم و تا رسیدن به وزن ایده الم رهاش نمیکنم. دوره های تست و تثبیت داره و بر اساس بیماری و شرایط بدنی فرد براش مکمل و دارو تجویز میشه

امیدوارم همه به اندام ایده الشون برسن و اینکه صحبتام حتی یک نفر رو به نتیجه برسونه واقعا ارزشمنده.

همش تبلیغه  برنامه مضخرفشون  رو هم بعد ده روز معطلی فرستادن من گفتم بهشون باردارم  ...

اشتباه میکنی، هر کسی میان وعده، و حداقل روزی نیم کیلو میوه بدون پوست و هسته داره!!! صفحات آخر فایل رژیم ایتا رو نوشته. احتمالا شما فقط جدول برنامه هفتگیو خوندی و عمل کردی!

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
همش تبلیغه  برنامه مضخرفشون  رو هم بعد ده روز معطلی فرستادن من گفتم بهشون باردارم  ...

عزیزم میان وعده و میوه نوشته همه مطالبشو خوندی فقط ساعت خواستی برات نزاشته ومقدارشو مشخص نکرده 

ولی یه میان وعده بین صبحانه ناهاره و یه میان وعده بین ناهارو شام 

خاستی برنامه رو برات میفرستم پاسخگو هم نیستن  😑😑

همه هم پشتیبان دارن، باید تموم وقت با اون در ارتباط باشی، البته خودش همش پیام میده و احوال و شرایط هر روزتا میپرسه

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹

کسایی که توضیح خواستن شرمنده تهداد شون زیاده من نمیتونستم به تک تکتون پیام بدم 

لیمومی رو تو گوگل سرچ کنید و 60هزار تومن بهتون برنامه رژیم میده و غذاهایی که میزاره آموزششو هم میده 

من مقدار غذا هاشو نگاه کردم دیدم عالیه احساس گرسنگی نمیکنی مثلا 15قاشق برنج گذاشته 

البته قدووزن و طبق متابولیسم بدنتون براتون برنامه میزارن و....