2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه هم پشتیبان دارن، باید تموم وقت با اون در ارتباط باشی، البته خودش همش پیام میده و احوال و شرایط ه ...

من پشتیبان هم ندارم‌

عجیبه برام واقعن 

من دوره اول ۶ ماه پیش برنامهرغذای بهم دادن خوب بود 

ولی رفتیم مسافرت یکماهه و دیگه ادامه ندادم 

اونموقع هم پشتیبان داشتم 

ولی این دفعه برای بارداری دوباره بهشون اعتماد کردم رژیم خواستم که اینطوری کردن نه میوه تو برنامه داشتم نه پشتیبان دارم 😑😑

ترازو میخواد ندارم وزن نون ومیوه وگوشت واینا

نون به اندازه کف دستت تنظیم کن 

مقدار مایعات مثل سوپ و آش دقیقا میشه ملاقه کوچیک نه متوسط 2تا و نصف

15تا قاشق برنج 

میوه هم یدونه به هر سایزی هست بدون پوست بخور

خاک برسر کن غم ایام را ....
من پشتیبان هم ندارم‌ عجیبه برام واقعن  من دوره اول ۶ ماه پیش برنامهرغذای بهم دادن خوب بود& ...

خیلی خیلی عجیبه!

یه جای کار میلنگه!!!

ما که از بهمن پارسال تا الان باهاشونیم، پشتیبان شده یکی از اعضای خانواده... هر تغییر و عکس العملی تو بدن واسه مامانم پیش بیاد، با پشتیبان هماهنگ میکنیم، اونم بعضیاش که ننیدونه رو میره از دکتر میپرسه، میاد میگه دکتر گفت فلان کارو انجام بده!!

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
خیلی خیلی عجیبه! یه جای کار میلنگه!!! ما که از بهمن پارسال تا الان باهاشونیم، پشتیبان شده یکی از ا ...

منم پشتیبان ندارم البته تازه گرفتم شاید بعد بیاد ولی میرم تو پرونده بعدش پاینش میزنه پشتیبانی روش میزنم چیزی بالا نمیاد 

خاک برسر کن غم ایام را ....
منم پشتیبان ندارم البته تازه گرفتم شاید بعد بیاد ولی میرم تو پرونده بعدش پاینش میزنه پشتیبانی روش می ...

لینک پشتیبانی به تلگرام وصلت میکنه، باید وقتی رو لینک میزنی تلگرامت بدون مشکل و سریع باز بشه تا صفحه پشتیبان بیاد

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹