2777
2789
عنوان

بی بی مشکوک

262 بازدید | 45 پست

سلام 

دوستان دیروز۲۱ سیکلم بود که لکهای قهوه ای زدم ودردتخمدان داشتم امروز خونریزی کم شروع شده ی ذره دردزیرداشتم وچندروز حرارت بدنم خیلی بالاست وبدجورگرمم میشه اخرای شب بی بی زدم صب موقع اذان نگاش کردم دیدم حاله انداخته توعکس خیلی مشخص نیس ولی به چشم بیشتر مشخصه امکان داره باردارباشم

فک کردم بی بی مشکوکه بی بی ها😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه بادا بادا مبارک بادا💖💖💖

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
بله و ب موعدت مونده ی روز مونده تست بزن پر رنگ شده باشه بارداری مبارکه 

۹ روز به موعدم مونده ولی من تنبلی دارم تازه میخاستم دارو واسه تنبلی استفاده کنم قرار شد ۳ پریودی برم پیش دکتر دیگه ای دارو بده تورودعا کنین باردارباشم

این قبول نیست چون همون موقع باید نشون بده فکر کنم نیم ساعت بیشتر بشه قبول نیست

اخه توهمین نی نی سایت خیلیا بودن حتی بعد ۱۰ساعت هاله انداخته وبارداربودن واسه همین خودمم مشکوکم

۹ روز به موعدم مونده ولی من تنبلی دارم تازه میخاستم دارو واسه تنبلی استفاده کنم قرار شد ۳ پریودی برم ...

ایشالا عزیزم ی روز قبل موعد صب ناشتا بزن ایشالا حله منم تاپیکامو نگا کنی فک کنم پنج روز یا ی هفته قبل پری حاله کممممم رنگ انداخت و باردار بودممممم

من ماه پیش بی بی زدم اول منفی بود چند ساعت بعد دیدمش هاله داشت خوشحال شدم اما ۲ساعت بعد پری اومد😕ولی امیدوارم مال شما مثبت باشه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها