2777
2789
عنوان

بی بی مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 45 پست
اخه تو شب زدی گلم شب نشون نمیده برو شکر کن هاله زده میگم صب ناشتا چون ادرارت غلیظه اگ بارداری باشی ه ...

من گفتم سوم‌ پریودی برم مطب....دیروز که لک زدم جز پریودی حساب میشه؟؟؟میگم شاید پریودشدم که اگه دیروزحساب میشه فردابرم دکتر....راستی تومیدونی چرا سوم گفته بیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ممنون عزیزم

من خودم سر دخترم تست زدم اولش معلوم‌نشد بعد ی روز دیدم هاله انداخته یکی دیگه امتحان کردم دیدم حاله انداخت ایقد ای حاله کمرنگ بود ک درس نمی شد ببینی ولی باردار بودم

اللهم عجل لولیک الفرج  
من خودم سر دخترم تست زدم اولش معلوم‌نشد بعد ی روز دیدم هاله انداخته یکی دیگه امتحان کردم دیدم حاله ا ...

منم خیلیارو توهمین نی نی سایت دیدم که گفتم بع یک روز هاله دیدن وبارداربودن

من گفتم سوم‌ پریودی برم مطب....دیروز که لک زدم جز پریودی حساب میشه؟؟؟میگم شاید پریودشدم که اگه دیروز ...

بخاطر پلی کیست بودن یا نبودنت روز سوم پری میگن بیا.بعد اگ لک باشه امروز پاک باشی ن پری حساب نمیشه تا الان مرتب بود پری هات یا جلو عقب داشت؟

بخاطر پلی کیست بودن یا نبودنت روز سوم پری میگن بیا.بعد اگ لک باشه امروز پاک باشی ن پری حساب نمیشه تا ...

اول ۳۲روز بود الان ۳ ماهی میشه سیکلام زیر۲۴ روز شده الان خونریزی خیلی کم دارم

عههههههه بس بهتره از خون بدی ب بی بی اکتفا نکن

قبلا بابدبختی میخوابیدم وخواب سبک داشتم الان یک هفته ای میشه خیلی تشنم میشه همش خوابم میاد وخوابم سنگین شده امروز تااذان ظهرخواب بودم الانم باز خوابم میاد

عههههههه بس بهتره از خون بدی ب بی بی اکتفا نکن

اگه میشه تاپیکهای قبلمو بخون ماه قبل دکتررفتم واسم لتروزول با امپول ودوفاستون نوشت اولین باربود واسه بارداری دکترمیرفتم مشورت کردم اینجاهم از همشهریهام پرسیدم گفتن دکترخوبی نرفتی از ترس داروهاشو مصرف نکردم وقرارشد سوم پریودی برم پیش ی دکتر دیگه....دکترقبلی که رفتم تقریبا ۱۰روز پیش بود ازم سونو گرفت گفت وای عزیزم بایدحتما دارو مصرف کنی ممکنه بارداربوده باشم و تو سونو مشخص نباشه اخه ۱۴ سیکلم بود که ازم سونوگرفت

اگه میشه تاپیکهای قبلمو بخون ماه قبل دکتررفتم واسم لتروزول با امپول ودوفاستون نوشت اولین باربود واسه ...

کاش میخوردی قرصاش خیلیم عالی بود منم همون ماهی ک لتروزول خوردم باردار شدم دکترمم دکتر خیلی خوبیه تو تبریزع واس منم دوفاستون با لتروزول داد ی سونو دادم ۱۳-۱۴پری بود اگ درست یادم مونده باشه ک مایع ازاد دیده شد ینی تخمک ازاد کرده بود بدنم دکترم گفت سه رو اقدام داشته باش من قبل اونم داشتم و باردارم شدم همون ماه