دوستان دیروز۲۱ سیکلم بود که لکهای قهوه ای زدم ودردتخمدان داشتم امروز خونریزی کم شروع شده ی ذره دردزیرداشتم وچندروز حرارت بدنم خیلی بالاست وبدجورگرمم میشه اخرای شب بی بی زدم صب موقع اذان نگاش کردم دیدم حاله انداخته توعکس خیلی مشخص نیس ولی به چشم بیشتر مشخصه امکان داره باردارباشم
من گفتم سوم پریودی برم مطب....دیروز که لک زدم جز پریودی حساب میشه؟؟؟میگم شاید پریودشدم که اگه دیروزحساب میشه فردابرم دکتر....راستی تومیدونی چرا سوم گفته بیا
من خودم سر دخترم تست زدم اولش معلومنشد بعد ی روز دیدم هاله انداخته یکی دیگه امتحان کردم دیدم حاله انداخت ایقد ای حاله کمرنگ بود ک درس نمی شد ببینی ولی باردار بودم
اگه میشه تاپیکهای قبلمو بخون ماه قبل دکتررفتم واسم لتروزول با امپول ودوفاستون نوشت اولین باربود واسه بارداری دکترمیرفتم مشورت کردم اینجاهم از همشهریهام پرسیدم گفتن دکترخوبی نرفتی از ترس داروهاشو مصرف نکردم وقرارشد سوم پریودی برم پیش ی دکتر دیگه....دکترقبلی که رفتم تقریبا ۱۰روز پیش بود ازم سونو گرفت گفت وای عزیزم بایدحتما دارو مصرف کنی ممکنه بارداربوده باشم و تو سونو مشخص نباشه اخه ۱۴ سیکلم بود که ازم سونوگرفت
اگه میشه تاپیکهای قبلمو بخون ماه قبل دکتررفتم واسم لتروزول با امپول ودوفاستون نوشت اولین باربود واسه ...
کاش میخوردی قرصاش خیلیم عالی بود منم همون ماهی ک لتروزول خوردم باردار شدم دکترمم دکتر خیلی خوبیه تو تبریزع واس منم دوفاستون با لتروزول داد ی سونو دادم ۱۳-۱۴پری بود اگ درست یادم مونده باشه ک مایع ازاد دیده شد ینی تخمک ازاد کرده بود بدنم دکترم گفت سه رو اقدام داشته باش من قبل اونم داشتم و باردارم شدم همون ماه