2777
2789
عنوان

بی بی مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 45 پست
من ماه پیش بی بی زدم اول منفی بود چند ساعت بعد دیدمش هاله داشت خوشحال شدم اما ۲ساعت بعد پری اومد😕ول ...

ناامیدنیستم ولی چون تنبلی دارم خودمم میگم باردارنیستم چون انگارمث خونریزی پریودی مامانم که میگفت تواقدام که باشی زمان سیکلت کم میشه من ۳ ماه زمان سیکلم کمتراز۲۴روزشده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در ضمن اگر دیروز لکه و خونریزی داشتی یعنی تازه لانه گزینی کرده

به این زودی جواب نمیده

من شنبه پیش لکه دیدم

زیر دل و سینه ام درد گرفت

منتظرم پس فردا ببینم پریود میشم یا نه

الانه چیزی نشون نمیده

تاپیک های قبلموبخونین میفهمین ی دکترواسه تنبلی رفتم دارو داد همشهری هام گفتن دکترخوبی نیس داروهاشو مصرف نکردم قرار شد سوم‌پریودی برم پیش ی دکتر دیگه کسی میدونه چرا سوم بایدبرم؟؟

ناامیدنیستم ولی چون تنبلی دارم خودمم میگم باردارنیستم چون انگارمث خونریزی پریودی مامانم که میگفت توا ...

نمیدونم به خدا.من ماه پیش پری ۷روز عقب افتاد این ماه هم منتظر بودم ۱۵ بشم اما نشدم ۱۸ بیبی منفی شد روز شنبه زدم هاله داشت دیروز آز دادم هنو جوابشو نگرفتم. انشاالله هر دو باردار باشیم عزیزم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
نمیدونم به خدا.من ماه پیش پری ۷روز عقب افتاد این ماه هم منتظر بودم ۱۵ بشم اما نشدم ۱۸ بیبی منفی شد ر ...

انشاءالله.....باورکنین همیشه واسه همتون دعامیکنم همش میگم خدایا دامن همه مادرهای چشم انتظار سبز کن منم همینطور

انشاءالله.....باورکنین همیشه واسه همتون دعامیکنم همش میگم خدایا دامن همه مادرهای چشم انتظار سبز کن م ...

منم همیشه دعا میکنم البته من یکی دارم اما خب بچه خیلی دوست دارم و میخواستم زود بارداشم تا فاصله زیادی بین بچه هام نیفته 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
چون ساعت ۱ شب زدم تازه موقع اذان هاله انداخته  

اخه تو شب زدی گلم شب نشون نمیده برو شکر کن هاله زده میگم صب ناشتا چون ادرارت غلیظه اگ بارداری باشی هورمون بارداری بیشتره تو ادرار صب اگ بی بی داری چهار پنج روز بعد صبح بزن ببین چ میشه ایشالا ک حله .این مال منه پنج روز ب موعد مونده

ان شا الله كه بارداري گلم و همين ماه خدا دامنتو سبز كرده

ان شا الله منم باردارم بي بي پررنگ ميبينم دو سه روز ديگه😌😍

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__