دوستان دیروز۲۱ سیکلم بود که لکهای قهوه ای زدم ودردتخمدان داشتم امروز خونریزی کم شروع شده ی ذره دردزیرداشتم وچندروز حرارت بدنم خیلی بالاست وبدجورگرمم میشه اخرای شب بی بی زدم صب موقع اذان نگاش کردم دیدم حاله انداخته توعکس خیلی مشخص نیس ولی به چشم بیشتر مشخصه امکان داره باردارباشم
من ماه پیش بی بی زدم اول منفی بود چند ساعت بعد دیدمش هاله داشت خوشحال شدم اما ۲ساعت بعد پری اومد😕ول ...
ناامیدنیستم ولی چون تنبلی دارم خودمم میگم باردارنیستم چون انگارمث خونریزی پریودی مامانم که میگفت تواقدام که باشی زمان سیکلت کم میشه من ۳ ماه زمان سیکلم کمتراز۲۴روزشده
تاپیک های قبلموبخونین میفهمین ی دکترواسه تنبلی رفتم دارو داد همشهری هام گفتن دکترخوبی نیس داروهاشو مصرف نکردم قرار شد سومپریودی برم پیش ی دکتر دیگه کسی میدونه چرا سوم بایدبرم؟؟
ناامیدنیستم ولی چون تنبلی دارم خودمم میگم باردارنیستم چون انگارمث خونریزی پریودی مامانم که میگفت توا ...
نمیدونم به خدا.من ماه پیش پری ۷روز عقب افتاد این ماه هم منتظر بودم ۱۵ بشم اما نشدم ۱۸ بیبی منفی شد روز شنبه زدم هاله داشت دیروز آز دادم هنو جوابشو نگرفتم. انشاالله هر دو باردار باشیم عزیزم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
انشاءالله.....باورکنین همیشه واسه همتون دعامیکنم همش میگم خدایا دامن همه مادرهای چشم انتظار سبز کن م ...
منم همیشه دعا میکنم البته من یکی دارم اما خب بچه خیلی دوست دارم و میخواستم زود بارداشم تا فاصله زیادی بین بچه هام نیفته
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اخه تو شب زدی گلم شب نشون نمیده برو شکر کن هاله زده میگم صب ناشتا چون ادرارت غلیظه اگ بارداری باشی هورمون بارداری بیشتره تو ادرار صب اگ بی بی داری چهار پنج روز بعد صبح بزن ببین چ میشه ایشالا ک حله .این مال منه پنج روز ب موعد مونده