2777
2789
عنوان

همزاد داشتن

2672 بازدید | 29 پست

همزاد داشتن بده؟ممکنه دیگه نداشت؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
همزاد دیگه چیه؟ 🤦‍♀️

منم نمیدونم.دوجا رفتم دوجای خیلی از هم دور.بهم گفتن همزاد داری

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمیدونم.دوجا رفتم دوجای خیلی از هم دور.بهم گفتن همزاد داری

همزاد دوتا هست یکی خوب یکی هم بد ، 

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
همزاد دوتا هست یکی خوب یکی هم بد ، 

من دوجا رفتم بهم گفتن همزاد داری.خیلی ترسیدم.چیکار کنم

من دوجا رفتم بهم گفتن همزاد داری.خیلی ترسیدم.چیکار کنم

ترس نداره ، مگه الان مشکلی برات ایجاد کرده 

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
خوب نگفت چیکارکنی ؟

اولی که به خودم نگفت به خواهرم گفت به خواهرت بگو همزاد داری از در اومد تو همزادشم باهاش اومد.من ترسیدم گفتم چرت میگه بخاطر پول گرفتن میگع بیخال حرفش شدم.بعد امروز رفتم دعا نویس واسه کار دیگه ای گفت همزاد داری 

ترس نداره ، مگه الان مشکلی برات ایجاد کرده 

نه هیچی.من فقط میترسم