2777
2789
عنوان

همزاد داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 29 پست
برای دفع همزاد سوره طارق روزی ۳ مرتبه تا۴۰ روز بخون فلق وناس هم بخون 

یه دعا بهم داد گفت انجام‌بده.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ هیچ مشکلی نداری ک الکی گفتن

گفت تپش قلب داری دست و پات سنگین و کرخته.گفتم اره .واقعا راست میگفت من این مشکلارو دارم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

خیلیم ب دعا نویسا اعتباری نیستااا

من دوماهم بود کسی نمیدونس

ی دعا نویس ب مادرشوهرم گفته بودم چله داره بچه دار نمیشه 😒😒😒

دومی هم رفتی گفتی همزاد دارم؟؟

گفته اره

اگه میگفتی بختم بستس هم میگف اره

این کاربری مال چند تا گل دخترِ😊
خیلیم ب دعا نویسا اعتباری نیستااا من دوماهم بود کسی نمیدونس ی دعا نویس ب مادرشوهرم گفته بودم چله د ...

نه به ولله من نگفتم بهش همزاد دارم یا نه.خودش گفت اسممو پرسید کتاب باز کرد گفت همزاد داری

بابا اینا شاید بخاطر یه بیماریه...من داشتم ب اینا ربطی نداره

نمیدونم

نه هیچی.من فقط میترسم

اصلا بهش فکر نکن ، هر انسانی همزاد داره فقط شما نیستید اگه مشکلی پیش بیاره یا ضربه ای بزنه اونوقت میشه کاری کرد ، 

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
مگه اذیت میشی یامشکلی برات پیش میاد

من همش فکر میکنم‌بیمارم.تپش قلب دارم دست و پام کرخته.تو خواب گاهی سنگین میشم به زور چشمامو باز میکنم 

اصلا بهش فکر نکن ، هر انسانی همزاد داره فقط شما نیستید اگه مشکلی پیش بیاره یا ضربه ای بزنه اونوقت می ...

من میخوابم‌گاهی مخصوصا ظهرا میبینم دارم تو خونه کاری رو انجام میدم بعد هی سعی میکنم چشممو باز کنم از خواب بیدار شم نمیتونم به زور بیدار میشم میبینم سره جامم

عزیزم تاپسک قبلتم گفتم

منم ی مدت اینجوری بودم

خود ب خود از بین رفت اون حالتام

چن تا مثال هم زدم برات

بیخیال من خوابای وحشتناک هم میدیدم ک نمتونستم تکون بخورم 

مثلا میدیدم داداشم داره شدید گریه میکنه(بچگیش رو میدیدم جیگرم داشت اتیش میگرفت) من فقط صداش رو میشنیدم از اشپزخونه اما حتی نمتونستم صداش کنم لبام از هم باز نمیشد اما میدیدم ک چشام بازه و دقیقا همون صحنه ای رو میدیدم ک موقع بیدارشدن رو بروم بود

همش سعی میکردم تکون بخورم اما نمیشد دستام کرخت و سنگین بود

واقعا وحشتناکه و درکت میکنم

اما تحمل کن تموم میشه بنظرم کاری نکنی بهتره

این کاربری مال چند تا گل دخترِ😊
عزیزم تاپسک قبلتم گفتم منم ی مدت اینجوری بودم خود ب خود از بین رفت اون حالتام چن تا مثال هم زدم ب ...

باشه عزیزم

من میخوابم‌گاهی مخصوصا ظهرا میبینم دارم تو خونه کاری رو انجام میدم بعد هی سعی میکنم چشممو باز کنم از ...

اره این ها واسه فشاری هست که روی بدنت میاد ، بختک میوفته ،دلشوره ، بعضی وقتها بغض گلو ، فشار روی قفسه سینه و گریه ،

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم