2777
2789
عنوان

دوستان صاحب الزمانی

76 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیزم برای آرامش قلب حضرت صاحب العصر والزمان آقا جانمون حضرت مهدی (عج) ۳ مرتبه سوره قدر رو تلاوت کنید، خاندان با عابرویی هستند و ان شاءالله مادرشون حضرت زهرا سلام الله علیها براتون جبران کنه ❤💚❤💚

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم بین این همه تاپیک های مزخرف این تاپیک مفید و خوبی بود.

ان شاءالله زندگیتون در پناه آقاجانمون حضرت مهدی(عج)❤💚

آقا جانم قربونت بشم مریضم بدجور یه گوشه چشمی میخوام ازت آقا جانم آقا جان.😢😢😢😢

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

آقا جانم قربونت بشم مریضم بدجور یه گوشه چشمی میخوام ازت آقا جانم آقا جان.😢😢😢😢

اگر صاحب الزمان یه گوشه چشمی بهمون بکنن خداشاهده تموم گره هامون باز میشه ❤💚❤💚 آقاجانمون رو به عمه عزیزشون حضرت زینب سلام الله علیها قسم میدم ان شاءالله هر چه سریعتر حالتون خوب بشه ؛ آمین یا رب العالمین 💚💚💚

اگر صاحب الزمان یه گوشه چشمی بهمون بکنن خداشاهده تموم گره هامون باز میشه ❤💚❤💚 آقاجانمون رو به عمه ...

ان شاءالله گره از کار همه باز بشه همه مریضا شفا پیدا کنن.همه کس و کار من آقا صاحب الزمانه قربونش بشم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

ان شاءالله گره از کار همه باز بشه همه مریضا شفا پیدا کنن.همه کس و کار من آقا صاحب الزمانه قربونش بشم ...

خوش به سعادتت پس حسابی به یه کوه بزرگ تکیه کردی مطمئن باش همیشه حواسش بهت هست ؛ اون حواسش هست اونی که حواسش نیست ماییم 💚❤💚❤😔در پناه حضرت مهدی باشی عزیز دلم ❤💚