2777
2789
عنوان

خواب دیدم خداکنه تعبیر بشه

127 بازدید | 7 پست

من ان تیم بالا بود و منتظرم آمینو سنتز بدم..همش بخدا میگفتم بهم نشون بده این بچه سالمه...دیشب خواب میدیدم ک ماه اخرم و رفتیم سیسمونی خریدیم و بعد مامانمو خواهرم اومدن خونمون میخواستم برم زایمان کنم 

همش میگم خدایا هرچی خودت میخوای من میخوام ب صلاحم باشه و سالم باشه ولی راضی ام ب رضای خودت انشالله ک خوابم خوب باشه و تعبیر بشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جواب آزمایش غربالگری خیلی بد بود باید میرفتم آمینو که نرفتم چون خیلی دیر رفتم آزمایش دادن فایده ای نداشت...ولی خدا رو شکر بچم سالمه الانم نزدیک ۳سالشه...واقعا خیلی استرس داشتم تا روز آخربارداری

هنوز ندادی

ن هفته دیگ 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
انشاالله بچه ات سالم میاد تو بغلت .خواب به خوبی تعبیر کن تا اتفاق بی افته

عزیزم یعنی چی متوجه نشدم؟

منم جواب آزمایش غربالگری خیلی بد بود باید میرفتم آمینو که نرفتم چون خیلی دیر رفتم آزمایش دادن فایده ...

آزمایشت بدبود؟اون ازمایشا الکیه عزیزم من ان تیم تو سونو بالا بود 

عزیزم یعنی چی متوجه نشدم؟

ببین میگن وقتی یه خواب میبینی خواب تا وقتی تعبیر نشه معلق میونه و اگه تعبیرش نکنی به بدی اتفاق می افته برا همین وقتی یه خواب میبینی اولین کاری که باید بکنی اینه که به خیر تعبیرش کنی و خوبی تا خوب اتفاق بی افته