2777
2789
عنوان

کیا پرولوتون زیاد زدن ...

3094 بازدید | 48 پست

خانومایی که تو بارداری آمپول پرولوتون زیاد استفاده کردین ، میخواستم بپرسم توی زایمانتون چه تاثیری داشت؟ ینی باعث نشد دیر زایمان کنید یا زایمانتون طول بکشه یا القا فشار براتون بی تاثیر باشه و مجبور به سزارین بشید؟

من ۳۳ هفته رو تموم کردم ، میخوام حتما طبیعی زایمان کنم

از ۱۹ هفته تا حالا پرولوتون ۵۰۰ هفتگی زدم

تا حالا انقباض نداشتم ولی اگه پرولوتونم یکی دو روز دیر بشه موکوس دفع می کنم که نشونه ی نزدیک بودن زایمانه

از طرفی هم میخوام پرولوتونم رو قطع کنم ، چون می ترسم کیسه آبم پاره بشه ولی دردم نگیره و سزارینی بشم نمیدونم چه کنم 😣

ببخشید یه کم متنم سردرگم شد..

ممنون میشم راهنمایی ام کنید

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا۳۴هفته بزن ک خطرزایمان زودرس نداشته باشی منم زرم ولی زایمانم سخت نبود. پرولوتون خارجی ازکجاگیر میا ...

شما طبیعی زایمان کردین؟ من شهرستانم، یکی از آشناهامون داروخونه دارن برام جور کردن

هرچی نزنه بهنره لذابچه بده

چرا ؟وقتی خطر زایمان زودرس وجود داره اگر نزنه خطر بالاتر میره

حالا طبیعی زایمان کردن مهمه یا سالم موندن بچه 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

من از ماه اول حاملگی میزدم هفته ای دوبار روزی 2تا شیاف بعد خود دکترت میگه کی قطع کنی من 32 هفته زایمان کردم رحمم باز شده بود میتونستم راحت طبیعی زایمان کنم ولی بچم به پا بود سزارین شدم راضی بودم

شما طبیعی زایمان کردین؟ من شهرستانم، یکی از آشناهامون داروخونه دارن برام جور کردن

منم میزنم ولی ۲۵۰ چرا ۵۰۰ به شما گفته؟ هفته ای میزنی؟

چرا حالا انقدر اصرار داری طبیعی زایمان کنی؟

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
من از ماه اول حاملگی میزدم هفته ای دوبار روزی 2تا شیاف بعد خود دکترت میگه کی قطع کنی من 32 هفته زایم ...

نرفت تو دستگاه؟ استراحت مطلق بودی؟

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

منم تا۳۶هفته زدم مشکلی نداشتم دکترهم سوری بستریم کرد که طبیعی بیارم اول ۴۰هفته  ولی خب دهانه رحمم بسته بود  خودش اومد اورژانسی سزارینم کرد تا بتونم از بیمه استفاده کنم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
هرچی نزنه بهنره لذابچه بده

خب با توجه به اینکه موکوس دفع می کنم زایمانم زودرس نمیشه ؟

آخه تو نت دیدم نهایتا دو سه هفته بعدش زایمان اتفاق می افته

بله ساعت۸ دردم شروع شد۹ونیم زایمان کردم من نارسایی دهانه رحم دارم تا۳۶هفته میزدم. ولی دوستم تا۳۵زد زایمانش سخت بود براهمین میگم تا۳۴بزن

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏