2777
2789

قبل از اینک برم سونو ان تی قرار شد از یکی از آشناها ک تولیدی دارن ست کالسکه شو بخریم،ک دیگ رفتم سونو و ان تی بالا و منتظرم آمینو سنتز بشم..الهی بمیرم ب مامانم نگفتم ک چیشده گفت چکار کردی گفتم هیچی سفارش دادم الکی هرشبم داره قربون صدقش میره دلم آشوب میشه...

دیگ توکل کردم ب خدا استرس ندارم فقط دلم میسوزه زبونم لال...... اخه نوه اوله خیلی ذوقشو کردن 😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟؟

مشکوک ب سندروم دان ..گفت ی احتماله ولی چون ان تیم بالاس و با شوهرم فامیلیم باید برم آمینو بدم خیالم راحت بشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
منم آمنیو سنتز کردم وای خدا چ استرسی داشتم چ روزای بدی بود، اما خدارو شکر بخیر گذشت،ایشالا جواب آمنی ...

انشالله خدارو شکر ک سالم بود نی نیت...منم اول خیلی استرس داشتم ولی ی ارامش عجیبی خدا بهم داده توکل کردم بهش دیگ نمیترسم

مشکوک ب سندروم دان ..گفت ی احتماله ولی چون ان تیم بالاس و با شوهرم فامیلیم باید برم آمینو بدم خیالم ...

ب منم گفته بودن مشکوک ب سندروم داون، اما الان دخترم سالم تو تختش خوابیده ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

آلیس کجایی؟! بیا ... اینجا عجیب ترین سرزمین دنیاست ...
انشالله خدارو شکر ک سالم بود نی نیت...منم اول خیلی استرس داشتم ولی ی ارامش عجیبی خدا بهم داده توکل ک ...

ایشالا ک چیزی نیست و نی نی ت سالم میاد بعلتت،حالا کی قراره آمنیو بشی؟

آلیس کجایی؟! بیا ... اینجا عجیب ترین سرزمین دنیاست ...
ب منم گفته بودن مشکوک ب سندروم داون، اما الان دخترم سالم تو تختش خوابیده ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خداروشکر عزیزم..من ان تیم ۳.۵ بود ان بی رو هم ک زد رویت نشد ولی میگن ان بی تو غربالگری اول مهم نیست چون خیلیا دیر تشکیل میشه و سخت دیده میشه..ریسک سندروم داون هم ۱به ۲۳۵ ...توکل بر خدا هر چی خدا بخواد همون میشه..بخدا من هر کی میگ بچم سالمه انگار خبر سلامتی بچه خودمو میشنوم همش دعا میکنم خدا هیچکسو با بچش آزمایش نکنه 

ایشالا ک چیزی نیست و نی نی ت سالم میاد بعلتت،حالا کی قراره آمنیو بشی؟

فداتشم انشالله این روزای سختو گذروندی درک میکنی..هفته دیگ ۴ شنبه بهم وقت دادن ..گفت جواب اورژانسی هم ۳ روزه میگیم ولی بقیه کروموزوما ۱۰ تا ۲۱ روز طول میکشه