2777
2789
عنوان

نتایج کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 76 پست

بااجازه از استارتر عزیز و با آرزوی براورده شده تمام حاجات و آرزوهاش 🙏💚🍬🍬🍬

.

دوستان تا ۱۴ روز سفره صلوات داریم هرروز به نیت یکی از چهارده معصوم ... با هدف رفع مشکلات و گشایش حاجت ها 😍❤ امروز هم به نیت آقاامام محمدباقر هست ... لطفا شرکت کنید 🍀🍀🍀🍀

.https://www.ninisite.com/discussion/topic/5040062/سفره-صلوات-هدیه-به-حضرت-امام-محمدباقر-ع?postId=155135738

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا اما پارسال پیرارسال دقیق  سر وقت آمد ک😣

کارشون مشخص نیست اگر زودتر اومد هول نکنی امادگیشو داشته باش

اکانت دست سه نفره🥴😂 اگه سوال حس ششمی دارید قبلش بگید با مهرا کار دارید🥴🌺

همه ک ن بابا😣

اول همه میگفتن سخت بود

حالا درصدا۶۰_۷۰

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من ک میخوام با فتوشاپ رتبمو درستش کنم

چه جوری به منم یاد بده؟؟

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
 سال چندم کنکورته ؟ من ک هر بار خواستم بمونم خیلی گریه کردم هر چند اونا کاری ب موندم نداشتن ام ...

عزیزم پذیرفتم درخواستتو 

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
خوب میخوندی و نتیجه نگرفتی یا ن  من امسال خوب نخوندم  دوسال پشت بودم    وای نم ...

والا سال دوم خوب خوندم نمیدونم چرا اینقدر بد پس دادم

منم پارسال فک میکردم سال سوم  رتله بهتری میارم اما الان پشیمونم کاش هیچوقت نمیموندم کاش همون سال اول با سوابق میرفتم تو هم اشتباه منو نکن البته اگر فکر میکنی واقعا میتونی بخونی

من امسال بد ترین سال عمرم بود قبل کنکور افسردگی گرفته بودم شدید ک فکرای ناجورم ب سرم میزد😑 اما خداروشکر دست ب کاری نزدم😑😑 حتی بعید میدونم امسال رتبه سال اولم ک نخونده رفتم بیارم حداقل اون دو سال مجاز شدم امسال بعید میدونم 

من ک رتبه ام از همه قایم کردم و رتبه دیگ گفتم

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
منم خراب کردم ولی با پرویی امید به فرهنگیان دارم😐😐

موفق باشی😁

منم پارسال اینجوری بودن😁😂

اول همه میگفتن سخت بود حالا درصدا۶۰_۷۰

من ی نفر می شناسم همه درصد هاش بالا ۷۰ ۸۰ ولی هر سال مث من پشت کنکوره🤔