2777
2789
عنوان

نتایج کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 76 پست
اگه دانشگاه روزانه باشی حتما باید اول انصراف بدی تا بتونی ثبت نام‌کنی

خانم مشاوره 

من الان شرایطم حیلی بده 

از ی طرفی کنکورو خراب کردم و مقصرشم خودمم میدونم ولی میخوام جبران کنم  

خانوادمم گفتن اگه قبول نشی میری آزاد هر رشته ای ک دوس داری رو میخونی 

به نظرتون میتونم همزمان دانشگاه و کنکور رو باهم بخونم 

چون چیری از دانشگاه نمیدونم  برا همین میپرسم  

تو دانشگاهم مثل دبیرستان باید درس خوند برا رشته مهندسی پزشکی یا میکرلیولوژی مثلا 

ممنون میشم کمکم کنید

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا سال دوم خوب خوندم نمیدونم چرا اینقدر بد پس دادم منم پارسال فک میکردم سال سوم  رتله بهت ...

منم همسن توام 

منم میخوام قایم کنم ولی  میترسم دروغ بگم بعدن بفهمن  شرمنده بشم  دیگه نمیتونم تو صورتشون نگاه کنم😔😔

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
منم همسن توام  منم میخوام قایم کنم ولی  میترسم دروغ بگم بعدن بفهمن  شرمنده بشم   ...

من ک دو بار قایم کردم  بعد ی مدت همه یادشون رفت😑

اما امسال خیلی پیگیرمن😐😨

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
خانم مشاوره  من الان شرایطم حیلی بده  از ی طرفی کنکورو خراب کردم و مقصرشم خودمم میدونم و ...

ببین عزیزم دقیقا همونطور که خودت گفتی دانشگاهم نمیشه رفت و بیخیال شد باید واقعا درس بخونی ترما هم سه چهار ماهه هستن طی ترم پرسش و پاسخ داره پایان ترم ارزیابی.. امتحان.. کتابای سنگین...پس این فکر که برم دانشگاه قرار نیست درس بخونم کامل اشتباهه...ازطرفی هم حتما هدفی توی سرته که میخوای باز کنکور بدی..حالا بستگی به شناختی که از خودت داری آیا توانایی اینو داری که هر دو تا شو به نحو احسن مدیریت کنی؟؟و به این هم توجه کن که همه ی بچه ها نه فقط شما اوایل خیلی جو میدن و علاقه نشون میدن اما وسط راه واقعا جا میزنن..🌺

ببین عزیزم دقیقا همونطور که خودت گفتی دانشگاهم نمیشه رفت و بیخیال شد باید واقعا درس بخونی ترما هم سه ...

اره دقیقا مث من اوایل سال با ی امید زیاد موندم  اما الان مث چی پشیمانم 

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
ببین عزیزم دقیقا همونطور که خودت گفتی دانشگاهم نمیشه رفت و بیخیال شد باید واقعا درس بخونی ترما هم سه ...

ممنونم 

راستش من رسته میکربیولوژی رو دیدم ک سال اول همون کتابای خودمون میخونن برا همین  گفتم ک میرم این رشته 

بله میدونم سختی های خودشو داره ولی تنها راه نجاتم کنکوره😔  مجبورم ک هردورو باهم بخونم  

خیلی ممنونم ازتون 😙🌹

من ک دو بار قایم کردم  بعد ی مدت همه یادشون رفت😑 اما امسال خیلی پیگیرمن😐😨

من خیلی عذاب وجدان دارم وقتی دروغ میگم  بهشون  

ولی چاره ای ندارم این بار میگم به خاطر خودم 

موفق باشی عزیزم🌺🌸

خیلی ممنون دعام کنین ک بتونم از پسش بربیام 

منم بهترین هارو براتون میخوام🌹🌹

چه جوری به منم یاد بده؟؟

با نرم افزار paint یا همون فتوشاپ میتونی درصداتو با فونتی ک بهش بخوره درست کنی 

چجوری میخوای کارنامرو به خانوادت نشون بدی؟ رو سایت پرینت اسکرین یا چی؟ 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
با نرم افزار paint یا همون فتوشاپ میتونی درصداتو با فونتی ک بهش بخوره درست کنی  چجوری میخوا ...

ممنون  

والا خودمم نمیدونم موندم چیکار کنم