saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 عنوان نتایج کنکور 550 بازدید | 76 پست وقتی فهمیدم هفته آینده میاد مو ب تنم سیخ شد هر چند میدونم خراب کردم و از آخر نفر اولم 😡اما خانواده فک میکنن خوب دادم و من نتونستم بهشون بگم(سال سوممه )واایسیی من میترسم)؛کاش کرونا بگیرم بمیرم😑 اما شانس من اگر بگیرم نمیمیرم😑ای خدا آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 1399/06/23 | 19:03 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sky_of_love عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 4726 نه عزیزم من اخر از اول تو رتبه ت بهتر من رفتم شانسی زدم😂😂😂 خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11915 من همین جوری الکی رفتم دادم ولی خیلی کنجکاوم من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 نه عزیزم من اخر از اول تو رتبه ت بهتر من رفتم شانسی زدم😂😂😂 عه تو اخر از اولی😂👐 آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
ملکهاحساس عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 5188 جدی؟؟؟؟ شهریور میاد نتایج😨😨 برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 تازه آخر شهریور میاد 😂 😨😢هفته اینده شنبه یکشنبه میاد ی روشی بگیر برم خودم گم و گور کنم😢😑 آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
ملکهاحساس عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 5188 😨😢هفته اینده شنبه یکشنبه میاد ی روشی بگیر برم خودم گم و گور کنم😢😑 یاخدااااا😨😨😨😨😨😨🤒🤒🤒🤒🤕🤕🤕🤕🤕 منم خراب کردم برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 من همین جوری الکی رفتم دادم ولی خیلی کنجکاوم من الکی نرفتم فقط کمی خونده بودم ک نتونستم جواب سوال هاش رو بدم و مطمئنم یکی دو تا رو منفی زدم آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
مهراهستم عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2311 عزیزم احتمال زیاد همین هفته میاد اکانت دست سه نفره🥴😂 اگه سوال حس ششمی دارید قبلش بگید با مهرا کار دارید🥴🌺
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11915 من الکی نرفتم فقط کمی خونده بودم ک نتونستم جواب سوال هاش رو بدم و مطمئنم یکی دو تا رو منفی زدم من دانشجو هم ترم 5 ژنتیکم برا سر گرمس و شانسی رفتم من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
asromnye__ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 1468 چرا به جای اینکه کرونا بگیری همتتو جمع نمیکنی بخونیشاید رتبه یک سال بعد تو باشی و بخاطر تلاش کافی نکردن داری از دستش میدی
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 ول کن بابا همه داغون دادن همه ک ن بابا😣 آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤