2777
2789
عنوان

نتایج کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 76 پست
چطور دانشجویی و رفتی کنکور دادی مگ میشه مگه نباید انصراف بدی

نه عزیزم میشه اگه بخای بری دانشگاه جدید باید انصراف بدی بعدم مال من دوسال گذشته

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
ببخشید من یک دوست دارم کنکوری بوده نرفت سرجلسه کنکور میتونه رشته های با کنکور انتخاب کنه یعنی کارنام ...

نمیدونم بخداا🤷‍♀️

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم هایی ک خراب کردین مثل من برنامتون چیه ؟؟؟ بازم ۱۴۰۰ میخواین کنکور بدین یا میرین دانشگاه

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
😭😭😭😭😭😭😭😭😭  پیگم چیکار میکنی  برنامت چیه؟؟؟

برا چی بعد کنکور؟ یا گم و گور کردن خودم😥

گزینه اول هیچی دیگ رفتم رشته ها با سوابق زدم ک ایشالله اونا رو قبول شم هر چند میدونم دوباره بر میگردم دوباره میخونم تا ب نتیجه برسم ۳ سال پشت کنکورم  نتونستم نتیجه بگیرم

گزینه ۲ مث پارسال شرمنده خانوادم میشم مث چی... گریه میکنم و دوباره روز از نو روزی از نو و حرف مردم

اره کار هرسال سازمان سنجشه یک هفته تقریبا زودتر از تاریخی ک گفته میاد.اینجوری ک من شنیدم خیلی وقته ک ...

یا خدا

اما پارسال پیرارسال دقیق  سر وقت آمد ک😣

برا چی بعد کنکور؟ یا گم و گور کردن خودم😥 گزینه اول هیچی دیگ رفتم رشته ها با سوابق زدم ک ایشالله ...

😔😔 اگه بری دانشگاه آزاد میتونی همزمان هم دانسگاهتو بری هم کنکور بدی

ولی اگه بری سراسری باید موقع ثبت نام کنکور انصراف بدی  و ی سالم محروم میشی 

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
مگه نگفتن هفته اول مهر؟ از کجا فهمیدی هفته اینده میاد؟

خو هفته اینده جز هفته های وول مهره ک🤐

یا حالا اما پارسال پیرارسال دقیق  سر وقت آمد ک😣

منم عین تو گیر کردم اصلا نمیدونم چی رو بهانه کنم ک بزارن دوباره کنکور بدم 

خیلی استرس دارم و میترسم

نه عزیزم میشه اگه بخای بری دانشگاه جدید باید انصراف بدی بعدم مال من دوسال گذشته

اع خو یعنی اگ امسال برم دانشگاه برا ۱۴۰۱ میتونم کنکور بدم و نتیجه بهتری بگیرم

😔😔 اگه بری دانشگاه آزاد میتونی همزمان هم دانسگاهتو بری هم کنکور بدی   ولی اگه بری سراسری بای ...

پوففف اره میدونم😢

اما نمی کشم دیگ  ی جا کارم عیب داره ک۳  سال نتونستم نتیجه بیارم و نمیتونم بقیه عمرمم خراب کنم

منم عین تو گیر کردم اصلا نمیدونم چی رو بهانه کنم ک بزارن دوباره کنکور بدم  خیلی استرس دارم و م ...

سال چندم کنکورته ؟

من ک هر بار خواستم بمونم خیلی گریه کردم هر چند اونا کاری ب موندم نداشتن اما حرف مردم زجر اور بود

پوففف اره میدونم😢 اما نمی کشم دیگ  ی جا کارم عیب داره ک۳  سال نتونستم نتیجه بیارم و نمیت ...

خوب میخوندی و نتیجه نگرفتی یا ن 

من امسال خوب نخوندم  دوسال پشت بودم   

وای نمیتونم از هدفم دست بکشم میدونم بچگی کردم و تقصیر خودمه  

ولی میخوام جبران کنم چون میدونم ک پشیمون میشم بعدن😢😔

رتبه رو چه جوری قایم کنم ازشون  خیلی میترسم