2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 56 پست
آخه من ۴ماه ازدواج کرده بودم ب همه گفته بود ک من بچه گیرم نمیاد یهو با خبر بارداری من شکه شد بعدم ک ...

معمولا بین جاریاا چشمو همچشمی زیاده ولی بنظرم تو ک تاپیک زدی حسودتری امم

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من نرسیده سره جنگ با من داره اونم چون ۳ سال با شوهره من دوست بوده تهش شوهرم ولش کرده و منو گرفت ...

مطمنی؟؟

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  

خوبه خودش پسر داره و شما انقدر جو برت داشته😁😁 درضمن همین پسر چند سال دیگه چوبکاریت میکنه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
جاری من نرسیده سره جنگ با من داره اونم چون ۳ سال با شوهره من دوست بوده تهش شوهرم ولش کرده و منو گرفت ...

اونم اومده زن داداشش شده!

چه چندش اور

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
بیخیال جاری منم همین کارارو کرد آخرش خدا گذاشت تو کاسش عنتر خانم با ی آقا دوس شده همه فهمیدن آبروی ن ...

هیچوقت از بی ابرویی دشمنتونم خوشحال نشین .

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

😐 خدا برات پسرتو نگهداره ها . ولی مشخصه افکارتون برای دوره نمكِ که پسر پسر میکردن آخه تا زمانی که مونثی نباشه پسری هم نمیتونه شکل بگیره😂

مغـرورها احـساسی ترند :))

شاید جاریت داره مسخرت میکنه😂

❣ دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..

😳😳😳😳😳

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘