2777
2789
114 تا به نیت حاجت دل @شانسی   @فندوق10   @nazpari95     @بالکبابی &nb ...

فدات ممنونم عزیزم   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

114 تا به نیت مادر شدن @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم   @sar_be_hava   ...

❤❤❤❤😍🌷🌸🙏😘خیر ببینی الهی

منم ۱۳۳ مرتبه به نیت حاجت روایی خودت، @ملکه__یخی ، @الناخانووووووم ، @مامان_آینده_هستم ، @سواره ، @پفسه ، الهی حاجتتون روا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

منم ۱۰۰ تا صلوات میفرستم به نیت سلامتی و حاجت روایی همه افرادی که شرکت میکنند

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
❤❤❤❤😍🌷🌸🙏😘خیر ببینی الهی منم ۱۳۳ مرتبه به نیت حاجت روایی خودت، @ملکه__یخی   ، @الناخان ...

ممنون عزیزدلم ان شاالله دلت شاد شه♥️♥️♥️😍🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
❤❤❤❤😍🌷🌸🙏😘خیر ببینی الهی منم ۱۳۳ مرتبه به نیت حاجت روایی خودت، @ملکه__یخی   ، @الناخان ...

فدات عزیزم 💕 انشاالله حاجتت روا گلم 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
۱۰۰تا به نیت باردار شدن خودم و @الناخانووووووم     @النا۱۳۸۰     @sar_be_h ...

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
الهی  خیرببینی عزیزم.برات صلوات میفرستم.

سلام فاطمه جون خوبید گلم ممنون از دعوتت عزیزم

منم 100تا صلوات به نیت حاجت خودم برمیدارم و

100تاهم به نیت حاجت روایی دوستان گلم برمیدارم

که کلا 200تا صلوات میفرستم...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆